Politic

Elena Udrea se încălzeşte pentru prezidenţiale?!

Elena Udrea: „La prezidenţiale trebuie să beneficiem de personalitatea politică a lui Traian Băsescu”

Udrea pe TransalpinaDeclaraţiile din ultimul timp al fostului ministru al Turismului devin din ce în ce mai nunaţate având o direcţie evidentă: alegerile prezidenţiale de anul viitor.

Elena Udrea se vede capabilă să conducă o ţară şi pare că singura ei problemă acum este să fie desemnată candidat de PD-L.

„Nu se pune problema să candidez. Deocamdată, după cum aţi văzut, PDL, tot centru dreapta, îşi caută mai degrabă proiectul şi după aceea candidatul, aşa că este mult prea devreme să discutăm despre candidaturi. Sunt şi alte femei care ar putea fi vizate. Nu e grija premierului dacă eu candidez sau nu. În mod categoric aş fi un preşedinte mai bun decât domnul Ponta, aşa cum aş fi un premier mai bun decât domnul Ponta”, a declarat luni, Elena Udrea.

A doua zi, Mihai Răzvan Ungureanu, preşedintele Forţei Civice, fără să precizeze dacă el ar candida, a precizat că ar susţine-o pe Elena Udrea. „În condiţiile în care domnul Antonescu candidează, cred că este o datorie civică a oricărui cetăţean să-l contracandideze!”, a spuns Mihai Răzvan Ungureanu.

Democrat-liberala Elena Udrea consideră că Mişcarea Populară, PDL şi Forţa Civică trebuie să însemne centrul-dreapta unit.

„Că înainte de europarlamentare, că după, important este să ne prezentăm în alegerile prezidenţiale cu un singur proiect şi să beneficiem de forţa politică şi de personalitatea politică a lui Traian Băsescu în acest proiect”, a declarat Elena Udrea, pe de altă parte.

În opinia fostului ministru al Turismului, Traian Băsescu încă este cel mai important lider politic, ce creşte în sondaje, în timp ce USL şi liderii săi scad în sondaje.

Elena Udrea susţine că nu îi este frică de un asemenea proiect înainte de europarlamentare.

„Ştiu şi teoria prin care pot fi emise pretenţii nejustificate ale unor partide mici, dacă facem un singur proiect înainte de europarlamentare, dar eu nu cred că cineva, azi, îşi mai permite să emită pretenţii nejustificate, aşa cum s-a întâmplat când s-a făcut ARD. Important e să stăm de vorbă”, a mai spus Elena Udrea.

Ce credeţi, frumoasa blondă ar putea fi preşedintele vostru?!

blank