Numele Elenei Udrea este în mijlocul unui scandal după apariția blondei într-un pictorial controversat pe care l-a realizat pentru revista Viva!, însărcinată în 7 luni. Pentru că au existat multe voci care au pus la îndoială veridicitatea imaginilor, fostul ministru a simțit nevoia să intervină telefonic la un post tv.

Elena Udrea a realizat noi imagini însărcinată pentru interviul acordat prin telefon jurnalistului Victor Ciutacu, în direct, la România TV. Blonda a explicat că până la pictorial nu s-a prea fotografiat cu burtica de gravidă.

”Nu prea am făcut fotografii în timpul sarcinii, iar în momentul în care colegii dumneavoastră de la România TV mi-au cerut alte poze în afară de cele realizate în pictorial, a trebuit să mă mobilizez să fac repede de pe stradă câteva. Nu știu cum să probez mai mult. Dacă și după aceste fotografii trimise, care spun eu că sunt concludente, mai sunt contestatari, atunci spun că ori nu se pricep, ori sunt de rea credință.

Elena Udrea Costa Rica

Elena Udrea este însărcinată cu o fetiță
foto: captură video
 

Este evident că și corpul și capul sunt ale mele. Nu am condiționat în niciun fel apariția mea în revista Viva!. Mi s-a părut decent să nu spun nici măcar eu în interviu ceva despre situația mea în ideea în care această revistă nu are profil politic, juridic și nu am vrut să o folosesc nici măcar eu pentru a spune puncte de vedere în apărarea mea. Nu este un secret faptul că sunt condamnată în România. Nu cred că cei care s-au isterizat că cei de la Viva nu au scris tot istoricul meu pe copertă, nu cred că nu știau situația mea. De aici și până la interpretarea de a spune că s-a ascuns ceva ce deja se știe, mi se pare exagerare și multă rea credință.

Știam că va fi dezbatere, dar parcă și pentru mine a fost o surpriză ce s-a întâmplat ieri.”, a spus Elena Udrea în emisiunea lui Victor Ciutacu, de la România TV.