Politic, Stiri

Elena Udrea: „PDL nu creste in sondaje pentru ca s-a distantat de Traian Basescu”

Potrivit Elenei Udrea, partidul are nevoie de Traian Basescu pentru a creste in sondaje, considerand ca formatiunea nu a stiut sa profite de cresterea increderii romanilor in presedinte, ceea ce s-a vazut si in procentajul obtinut in sondaje de 14-18%.

PD - PITESTIDeputatul PDL apreciaza, totusi, eforturile depuse de partidul sau in lupta impotriva incompetentei Guvernului USL, dar considera totodata ca vor avea de suferit ca formatiune de pe urma distantarii de presedintele Traian Basescu.

„PDL nu creste in sondaje pentru ca s-a distantat de Traian Basescu. Presedintele a crescut spectaculos, aproape necontenit. Acum este la 26% incredere, a redevenit cel mai important lider politic. De partea cealalta, PDL are intre 14% si 18%. Prin aceasta distantare nu reusim sa beneficiem de aceasta crestere a presedintelui, singura locomotiva electorala a dreptei romanesti dupa revolutie. Cred ca solutia este un singur partid: mare, puternic, capabil, impreuna cu Traian Basescu, sa invinga USL”, a declarat Udrea.

elena-udrea-ghimpele1Pentru acest lucru, insa, membrii partidului trebuie sa inceteze sa se mai comporte arogant, potrivit politicianului.

„Ma uimeste sa vad ca oameni care nu valoreaza mare lucru in voturi dau mesaje pline de tafna in numele partidului catre celelalte formatiuni de centru-dreapta. In felul acesta creeaza confuzie si enerveaza electoratul, care asteapta sa vada intelepciune, nu orgolii nejustificate sau conflicte interne. Am ajuns la momentul la care ipocrizia politica a inceput sa ne apese si trebuie sa scapam de ea. Cu cat renuntam mai repede la orgolii, cu atat mai bine”, a continuat Elena Udrea. (D.A)

blank