Showbiz, Stiri

Elena Udrea: „Nu cred că sunt mulţi cei care şi-ar asuma expunerea unei relaţii cu mine”

Prietenii de pe Facebook o îndeamnă să se grăbească, dar Elena Udrea spune că e fericită aşa cum e acum. E dură, e sexy şi face de 10 ani politică.

S-a luptat de la egal la egal cu mulţi dintre bărbaţii politicieni din România. Despre căsnicia încheiată recent spune că a încheiat un capitol din viaţă şi crede că şi o femeie are şanse să câştige alegerile prezidenţiale. Elena Udrea are planuri de viitor clare în ce priveşte cariera şi viaţa de familie.

Udrea 2„Trăiesc o perioadă minunată a vieţii mele. E un nou început. După 10 ani, atât în carieră, cât şi în viaţa personală, am întors o foaie şi mă pregătesc de o nouă etapă. Mă simt o norocoasă pentru că am ocazia acum, înainte de a schimba prefixul, pe de-o parte, de a-mi reaşeza viaţa şi, pe de altă parte, de a porni într-un nou proiect al carierei mele. Lucrurile s-au suprapus în mod fericit şi îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru ceea ce mi se întâmplă”, a declarat cea mai cunoscută blondă din politica românească.

Recunoaşte, însă, că planurile privind cariera primează în opţiunile sale. „Planurile mele de viitor sunt legate în primul rând de cariera mea. Am ales politica la 30 de ani. Acum, la 40, fac din nou aceeaşi alegere şi am sufletul împăcat. În viaţă, trebuie să-ţi urmezi destinul. Eu sunt fericită. Aceasta nu înseamnă că nu mă gândesc şi la viaţa mea personală”.

Udrea DeltaÎn acelaşi consens spune că o femeie poate câştiga astăzi prezidenţialele: „Categoric, da! Femeile au dovedit în toate domeniile că fac performanţă la fel de bine ca şi bărbaţii. Şi în politică au câştigat voturi în alegeri uninominale, la Parlament sau pentru primării, şi în administraţie au dovedit calităţi de manager”.

Elena Udrea este foarte liniştită în privinţa dragostei. Trăieşte cetitudini atunci când spune că ea crede în dragoste, în căsătorie ca instituţie şi că îi plac copiii.

Udrea mare„Vreau să am aceste împliniri în viitor, dar pentru toate este nevoie de bărbatul potrivit. Ca urmare, nu exclud această situaţie, dar nici nu fac o urgenţă din ea. Am trăit timp de zece ani experienţa căsătoriei, deci, nu am o curiozitate care să mă împingă spre un nou mariaj repede. În plus, nu există nimeni în viaţa mea în acest moment şi cred că este greu să fie cineva în următoarea perioadă”.

„Poate părea amuzant, dar nu cred că sunt mulţi cei care şi-ar asuma expunerea unei relaţii cu mine. Pe de altă parte, şi exigenţele mele au mai crescut odată cu vârsta. Oricum, nu mă grăbesc, nu e o cursă contracronometru”, explică actuala ei situaţie.

Fostului soţ i-a păstrat un loc frumos în sufletul său: „Dorin Cocoş a fost soţul meu timp de zece ani. Deci, nu pot avea decât cuvinte frumoase la adresa lui, e un om deosebit. Îi doresc să fie fericit şi să găsească  toată liniştea de care are nevoie”.

Udrea VoineasaAcum se bucură de căldura familiei, în special a mamei, „femeie discretă şi înţelegătoare” care este mereu alături de Elena Udrea. „Este important să ştii că există cineva care te iubeşte necondiţionat, care e pregătit să fie lângă tine în orice moment”, adaugă fiica, recunoscătoare.

Printre pasiuni se numărăr turismul, lwectura, plimbări lungi, un grătar cu prietenii. Are grijă de siluetă şi ţine o dietă în care se alimentează în funcţie de grupa de sânge şi nu mai mănâncă după ora 19.00. „În ciuda felului în care mă prezintă unii, să ştiţi că sunt un om foarte normal, ca oricare altul”, încheie Elena Udrea.

blank