udrea(1)Daca tot e sa „moara”, Elena Udrea vrea sa ia cu ea si pe altii. Detoneaza vesta si.., Catalin Predoiu sare in aer.  Omul pe care PNL il doreste premier in locul lui Victor Ponta e vinovat, in opinia blondei de la Cotroceni, de aceleasi fapte de care e acuzata si ea de catre procurori. Udrea a anuntat ca il va chema ca martor pe Catalin Predoiu, dar si pe fostul premier de atunci, Emil Boc.

Cătălin Predoiu, ministru al Justiției pe atunci, e acuzat că a dat avizul de legalitate pentru documentele privind organizarea Galei Bute, deși proiectul nu ajunsese oficial la Ministerul Justiției. Alături de semnătura lui Predoiu, pe document apare și semnătura fostului ministru al Finanțelor Publice, Gheorghe Ialomițianu, care a semnat nota de fundamentare a proiectului, deși exista un punct de vedere formulat de direcțiile de specialitate din cadrul Ministerului Finanțelor care era contrar acestei avizări.

Citeste si...
Bușoi s-a retras de la sefia PNL Bucuresti, suparat ca nu e printre preferati la europarlamentare

”În mod cert îi voi cere ca martori pentru că a existat o hotărâre de Guvern privind implicarea ministerului în promovarea României în Gala Bute. Au existat voci care au spus că am influențat decizia guvernului. Dacă era ilegal nu trebuia dată acea decizie. Deci dacă decizia e ilegală a fost semnată de Cătălin Predoiu. Deci dacă e vinovată Elena Udrea e vinovat și Cătălin Predoiu!”, a strigat Udrea.