Actualitate

Elena Udrea, gest exagerat in fata politistilor

La prima intalnire, de dupa arest, cu parlamentarii, Elena Udrea a tinut sa redea fidel toate umilintele la care a fost supusa in arestul preventiv. Astfel, ea se plangea cu putin  timp  in urma deci ca in arest a ramas fara lenjeria intima. Elena-Udrea--gest-exagerat-in-fata-politistilor--Uite-ce-a-facut-blonda-din-politica-

„Mi-au luat sutienul!”, spunea celebra blonda din politica de la tribuna Parlamentului. Ei bine, se pare ca vineri, la obisnuita vizita obligatorie facuta la sectia 2 de politie, Elena Udrea a renuntat de buna-voie la piesa vestimentara. Imbracata intr-o rochie alba, perfect mulata pe formele generoase, blonda a mers sa dea ochii cu politistii si sa dea mai ales cu subsemnatul.


Probabil, Elena Udrea nu a vrut sa complice si mai mult modelul de la spatele rochiei si a renuntat fara regrete la „textila” menita sa-i sustina bustul. Ce-i drept, imaginea pe care a lasat-o vederii blondina nu a fost una deloc rea. „Pai daca m-ati criticat ca eram in papuci, m-am imbracat si eu frumos!”, a raspuns Udrea la complimentele jurnalistilor.

blank