Politic, Stiri

Elena Udrea face ravagii pe litoral cu posteriorul ei! Iata pozele!

 1 Vizualizari totale,  1 Vizualizari azi

Fundul Elenei Udrea este numai bun de campanie electorala. Iata cum face blonda preferata a lui Traian Basescu, parada modei pe litoral

eu42

Elena Udrea a ajuns sa semene cu zeita Afrodita, trezita din somn si coborata printre pamanteni de pe muntele Olimp. Blonda preferata a lui Traian Basescu adora sa faca parada modei, sa schimbe mai multe tinute ( pentru dimineata, plaja, pranz, seara, karaoke, si plimbarea din mijlocul noptii ), sa isi onduleze corpul in timp ce merge ca o felina si sa isi tina posteriorul cat mai sus, ca il vada si cel mai indepartat alegator din largul marii. Nici Farul din Alexandria nu ar fi asa atractie, daca am pune-o pe Elena Udrea in locul lui.

627x0

Elena Udrea a fost din nou fotografiata de papparazzi si taxata pe loc. Probabil Udrea, impreuna cu Traian Basescu, ar trebui sa se plimbe pe carele alegorice ale lui Radu Mazare daca tot vor campanie electorala la pieptul gol sau posteriorul bombat, depinde fiecare cum poate. 

627x0 (1)

 

Marea doamna politican din Capitala face tot posibilul sa atraga atentia, si ii iese de fiecare data. Dupa divort, probabil cea mai buna prietena a Elenei Udrea a fost dieta, pentru ca altfel nu avea cum sa nu profite de aceasta ocazie….sa fie magnet de burlaci si alegatori.

 

blank