Politic, Stiri

Elena Udrea DEZVĂLUIE CE A VORBIT cu Traian Băsescu la Cotroceni

Preşedintele PMP, Elena Udrea, şi alţi membri ai partidului său au fost astăzi, la Cotroceni, pentru o discuţie cu şeful statului, Traian Băsescu.

04-foto-1-udrea-ad_8472193757

La ieşirea de la întâlnirea cu preşedintele, Elena Udrea a făcut o serie de precizări cu privire la aceasta, dar s-a ferit să ofere prea multe detalii referitoare la ce a discutat cu Traian Băsescu, spunând că îl lasă pe acesta să spună mai mult.

“Am fost cu 13 colegi, pot să vă spun că am vorbit despre campanie, despre PMP, a fost o discuţie deschisă cu argumente. Concluzia va fi prezentată de domnul preşedinte. Nu vreau să las loc de interpretare. Vreau să las loc domnului prsedinte să prezinte concluziile. Am vorbit despre reformă. Am vorbit despre ceea ce cred că este important. Domnul Ponta este gol de conţinut, este un demagog. Voi încerca să arăt ce fel va fi România”, a spus Udrea.

Elena Udrea a fost desemnată, ieri, de către membrii Partidului Mişcarea Populară, pe care îl conduce, drept candidat pentru funcţie de preşedinte al României.

Într-o declaraţie făcută după anunţul candidaturii, Udrea a afirmat că îi va cere şefului statului să o sprijine în cursa pentru Cotroceni.