Politic, Stiri

Elena Udrea crede că Ponta şi Antonescu pot fi „bătuţi chiar şi de două femei”

Prezindenţiabilul dreptei trebuie să aibă „notorietate, credibilitate”, spune blonda din PD-L. Deputatul PDL Elena Udrea a enuntat calitatile unui candidat puternic al dreptei la prezidentiale, accentuand ca este nevoie acesta sa beneficieze de sprijinul presedintelui Basescu.

elena_udrea-25024„Cred ca este prematur sa discutam numele. Din ce a spus presedintele, eu am inteles asa. Ca dreapta romaneasca, neunita si fragmentata fiind, nu reuseste sa indice candidatul, pe de o parte. Pe de alta parte, faptul ca actualii lideri ai USL – ca vorbim de Ponta sau Antonescu, caci nu stim care va candida, ambele variante sunt posibile – sunt de batut chiar si de doua femei, ceea ce zic eu ca arata ideea ca suntem intr-un moment in care sansele sunt deschise pentru candidatul dreptei. Important este sa gasim drumul, ca acest candidat unic al dreptei sa beneficieze de sprijinul lui Traian Basescu”, a spus Udrea la un post de televiziune.

Elena Udrea este de parere ca prezidentiabilul dreptei trebuie sa aiba „notorietate, credibilitate”, sa fie sustinut de o constructie politica puternica, sa isi doreasca sa intre in competitie si sa fi facut ceva marcant in cariera sa.

Romanii „au demonstrat deja ca voteaza femei, pentru ca la votul uninominal, la Parlament sau la primarie, femeile au reusit sa castige scoruri foarte bune, chiar mai bune decat ale barbatilor”, a spus democrat-liberala, fiind intrebata despre posibilitatea ca o femeie sa devina presedinte.

„Cred ca ar trebui sa mergem cu o constructie unica, puternica, care sa satisfaca asteptarile electoratului nostru pentru ca, desi USL-ul dezamageste prin liderii sai, prin guvernare, totusi, nu scade in sondaje. Singurul care creste este Traian Basescu, care sigur, are si o activitate sustinuta, fiind singura opozitie reala la Guvernul Ponta. Dar partidele de dreapte nu puncteaza. Asta pentru ca electoratul de centru-dreapta sunt dezorientate”, a incheiat Elena Udrea.

blank