Actualitate, Stiri

Elena Udrea, aproape „transparentă” la botezul fiicei Elenei Băsescu

Blonda din PDL a slăbit şi a arătat senzaţional în rochia din dantelă albă

udrea_3

Nepoata preşedintelui Traian Băsescu a fost creştinată la Biserica Sfântul Spiridon Nou, iar naşii au fost primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă, şi Monica şi Cătălin Cîrstoiu, finii lui Traian Băsescu. Printre invitaţi s-a numărat şi Elena Udrea, îmbrăcată extrem de elegant.

udrea_1

Elena Udrea a participat în cursul zilei de sâmbătă la botezul fiicei Elenei Băsescu. Parlamentarul a ales o ţinută extrem de elegantă fiind de nerecunoscut. Rochia ei albă încheiată până la gât era toată din dantelă albă, cu spaţii mari transparente. Pe sub rochie părea să poarte un fel de dublură de culoarea pielii, nude – cum este denumită acum.

udrea_2

Ea a dat o serie de declaraţii scurte jurnaliştilor, urându-i micuţei sănătate. În acelaşi timp, vorbind de caodu pe care l-a adus, acesta s-a limitat la „jucării şi hăinuţe”.

udrea_4

„Să fie sanătoasă, e un copil reuşit sunt nişte părinţi norocoşi şi să aibă surioare, frăţiori”, a declarat Udrea înainte să intre în curtea bisericii unde a fost întâmpinată de primarul Chişinăului cre i-a şi oferit un buchet de flori.

 

blank