Elena Gheorghe
Showbiz

Elena Gheorghe trăiește o dramă. Vezi despre ce este vorba

Elena Gheorghe trece prin clipe teribile. Artista și-a pierdut un membru de familie. Vedeta e devastată de această tragedie. Tânăra a lăsat un mesaj cutremurător pe rețelele de socializare.

O pierdere imensă pentru Elena Gheorghe

Familia Elenei Gheorghe este în doliu. Vedeta nu mai poate să facă fața emoțiilor. După un an atât de complicat cântăreața trebuie să treacă peste încă o situație de criză.

„Drum lin spre cer, bunica mea draga! Ai fost si vei rămâne pentru mine un exemplu de bunătate si blândețe! Dumnezeu să-ți odihnească sufletul în pace!”, a scris Elena Gheorghe pe Instagram.

Se pare că 2021 i-a pregătit mai multe încercări. Interpreta a trecut prin calvarul temutei boli. Cei 11 membri ai familiei infectându-se cu noul Coronavirus.

Vedeta a trecut prin coronavirus

Aceasta a lipsit mult pe rețelele de socializate. Internauții au dat-o dispărută. Aproape o lună a durat concediul artistei de la mediul online, motivul absenței fiind unul foarte trist. Interpreta s-a infectat cu Covid-19.

Elena Gheorghe a mărturisit că a trecut mai greu prin boală. Membrii familiei având forme ușoare și mai complicate. Tânăra a fost nevoită să fie asistenta celor dragi și să aibă grijă de ei.

„N-am fost în stare și nici nu am avut putere să postez nimic, eu am fost ‘asistenta’ de serviciu la mine acasă pentru patru oameni dragi care aveau nevoie de medicamente, mâncare, sprijin 24/24, eram pe telefoane și cu ceilalți, dar și cu medici, asistenți și vă împărtășesc experiența mea pentru că sunt alături de toți cei care au trecut sau trec prin așa ceva și nu-s puțini din păcate, sunt foarte mulți”, a mărturisit Elena Gheorghe pe Instagram.