Showbiz, Stiri

Elena Gheorghe se mută în casă nouă!

Cântăreaţa şi-a luat un duplex de 300.000 de euro!

elena-gheorghe-cornel-ene-nunta11

Este una dintre cele mai populare artiste din Romania si castiga, in medie, 2000 de euro pe un concert. Dupa ce a strans bani ani de zile, Elena Gheorghe a facut o investitie uriasa la inceputul lui 2014. Artista si-a achizitionat un duplex intr-un ansamblu rezidential din Capitala, pentru suma de 300.000 de euro.

Elena Gheorghe si sotul ei Cornel si-au facut un cadou de lux la inceputul anului 2014. Acestia au reusit sa stranga in conturi suma de 300.000 de euro, cu care si-au cumparat acum un duplex intr-un complex residential din Vitan.

Elena duplex

“Am cautat casa in zone precum Pipera sau Baneasa, dar am ajuns la concluzia ca ne-am fi petrecut ziua in masina, in aglomeratie, incercand sa ajungem in centrul orasului, unde ne desfasuram activitatea. Ne dorim o viata usoara si, intr-un final, ne-am decis sa ne luam tot apartament – de fapt, doua unite printr-o scara interioara, adica un duplex, in Vitan Residence 2″, a spus artista în presa mondenă.

Noua locuinta a Elenei este situata la etajele 11 si 12, se desfasoara pe 180 mp si are 5 camere. Deocamdată, imobilul este „la gri”, adica nu este nici macar zugravit.

„Eu, Nicholas si Cornel abia asteptam sa ne mutam, este cadoul nostru de an nou. Suntem in stadiul in care varuim peretii. Cel mai mult ma bucur ca am un dressing foarte mare in care o sa-mi incapa toate hainele”, a mai declarat Elena.

Si Ellie White se va muta intr-o casa noua cat de curand. Ellie White a primit cel mai scump cadou de Valentine’s Day din showbiz-ul romanesc. Aceasta a aflat ca se va muta in curand, alaturi de iubitul ei si de copilul lor, intr-o vila din Corbeanca evaluata la 150.000 de euro.