Showbiz

Elena Gheorghe, o mămică fericită! Semnul de la Dumnezeu primit înainte ca ea să rămână însărcinată!

Artista Elena Gheorghe este o mamă fericită a doi copii superbi pe nume Nicholas și Amelie. După ani de succes pe plan profesional, ea a decis să își întemeieze o familie frumoasă. Elena s-a căsătorit cu Cornel Ene și cei doi își petrec timpul frumos împreună, alături de copiii lor.

Are un băiat și o fetiță

Elena și Cornel au doi copii împreună, un băiețel pe nume Nicholas și o fetiță pe nume Amelie. Nicholas are acum 11 ani și este foarte apropiat de mama lui. Îi place să petreacă timpul cu ea și să se joace împreună. Elena este o mamă dedicată care îi face pe copiii ei să se simtă speciali, dar în același timp îi învață regulile de la început.

Amelie Nicole este cea mai mică fiică a Elenei Gheorghe și are 5 ani. Fetița este din ce în ce mai frumoasă și este un adevărat izvor de bucurie pentru părinții ei. Elena a povestit în trecut că, înainte să rămână însărcinată, a văzut o stea căzătoare și s-a rugat la Dumnezeu să aibă o fetiță. Într-un mod miraculos, rugăciunile ei au fost ascultate și Amelie a venit pe lume la doar două zile după acest eveniment.

Elena Gheorghe este o artistă talentată și o mamă dedicată. Ea împărtășește adesea cu fanii săi momente din viața ei alături de copiii ei, și arată că este posibil să ai o carieră de succes și în același timp să fii o mamă iubitoare și prezentă.

blank