Iata ce ar trebui să facă!

elena-ionescu-acnee

Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, a ramas cu cratere adanci pe fata dupa ce a reusit sa scape de acnee. Gaurile inestetice s-ar putea vindeca daca apeleaza la un tratament de ultima generatie cu radiofrecventa fracturata. Elena Ionescu a scapat de acnee cu ajutorul medicamentelor, insa a ramas cu gauri adanci in ten. Aspectul inestetic a fost surprins de paparazzi.

Chiar si in acest caz, exista o solutionare a acestei probleme apeland la un tratament de ultima generatie cu radiofrecventa fracturata, recomandat de Dr. Oana Spanu, medic specialist dermatolog. Medicul dermatolog subliniaza ca este interzis sa ne stoarcem cosurile deoarece aceasta procedura lasa urme vizibile la nivelul tenului.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

„Stoarcerea comedoanelor si a cosurilor presupune un traumatism asupra glandei sebacee, dar si asupra pielii din jur. Agraveaza fenomenul inflamator local, raspandirea sebumului si a bacteriilor in tesutul din jur, consecintele fiind inmultirea si agravarea leziunilor, aparitia de noduli, apoi vindecarea cu pete pigmentare si cicatrici inestetice”, spune Dr. Oana Spanu.

In timpul tratamentului medicamentos, prescris de medic, cei care se lupta cu acneea isi pot curata tenul cu ajutorul tratamentului HydraFacial. Acesta actioneaza in stratul profund al pielii, adica exact acolo unde se formeaza cosurile, petele sau orice problema a tenului.

HydraFacial exfoliaza si grabeste regenerarea tenului, eliminand petele superficiale cauzate de acnee. In plus, se pot aplica fiole de Intraceuticals cu acos hialuronic, vitamina A, C, E si antioxidanti, pentru refacerea pielii din interior si exterior, declara Diana Paraschiv, specialist in estetica faciala non-invaziva la Noblezza.

Din pacate, se intampla ca, dupa tratamentul medicamentos, pentru ca nu am avut grija de tenul nostru, sa ramanem cu urme vizibile pe piele, gauri sau pete pigmentare. In acest caz, este necesar sa se urmeze un tratament de radiofrecventa fractionata versatil. Perioada de recuperare este rapida, de 3-4 zile si se repeta la 3-4 saptamani. Regerenereaza colagenul pe termen lung, scurteaza colagenul existent oferind un efect de lifting.

Tratamentul pentru acneea vulgara este diferit in funtie de mai multi factori: varsta pacientei, gravitatea acneei, localizare, anotimp, stilul de viata, intentia pacientei de a ramane insarcinata in urmatoarea perioada de timp.

Citeste si...
Nadia Comăneci se antrenează la sală cu Arnold Schwarzenegger