Orice femeie stie foarte bine ca un trup subtire cu dieta se tine. Elena de la Mandinga pare ca vrea sa ne demonstreze contrariul. Vedeta a incalcat toate regulile unei siluete de vis si a dat iama in mancare. Avem dovada!

Pentru a arata impecabil, cele mai multe femei indura suferinte greu de imaginat. Silueta subtire este intretinuta cu diete draconice, in care fainoasele si dulciurile sunt complet interzise. In timp ce majoritatea divelor de la noi urmeaza reguli stricte de nutritie, Elena de la Mandinga pare hotarata sa demonstreze ca se poate foarte bine si fara.

Astazi, vedeta a facut un gest pe care majoritatea femeilor l-ar condamna pe viata. Aceasta s-a fotografiat in fata unui platou plin cu sandvisuri, iar dupa privirea ei pofticioasa putem spune cu mana pe inima ca nu a stat departe de bunatatile din fata ei. Artista a comis astfel un „pacat capital” in domeniul dietelor, pentru care risca sa fie „pedepsita”.

Nici nu a apucat bine sa faca publica imaginea, ca a si primit prima “sanctiune”. Prezentatoarea TV Alina Puscas a “tras-o de urechi” imediat. “Stai departe de ele”, i-a scris aceasta, iar cele cinci semne de exclamare care insotesc mesajul vorbesc de la sine.

A scapat de problemele cu tenul

O lunga perioada, Elena Ionescu a trecut prin momente grele din cauza problemelor grave cu tenul. Vedeta avea nevoie de numeroase produse cosmetice pentru a-si ascunde acneea inestetica, insa, de ceva vreme a reusit sa scape definitiv de acest lucru. Se pare ca solutia a venit de la un medic specialist, acelasi care a tratat-o si pe Sore.

Citeste si...
Deşi are mari probleme de sănătate, vedeta Antenei 3 a riscat şi a câştigat!