Epoca de aur, Stiri, Ultima Ora

Elena Ceauşescu îşi filma fiul când făcea sex. Un înalt oficial a povestit totul

După moartea soţilor Elena Ceauşescu şi Nicolae Ceauşescu au ieşit la iveală mai multe detalii neştiute de nimeni din interiorul familiei lor.

elena-ceausescu

Mai precis, s-a scris despre obsesiile soţiei dictatorului de a supraveghea dormitoarele demnitarilor româneşti. Dezvăluirea indecentă a fost făcută de ultimul ambasador al Americii în România comunistă, Roger Kirk (84 de ani), în cartea “România versus Statele Unite: diplomaţia absurdului, 1985 – 1989”, relatează realitatea.net.

Conform cărţii lui Kirk, Ceauşeasca spiona şi viaţa intimă a băiatului cel mare.

Curiozitatea acesteia depăşea orice graniţă, ea chiar ordonând Securității să plaseze camere ascunse şi în apartamentul fiului său cel mare, Valentin Ceauşescu. El ar fi fost fotografiat în timp ce se afla în pat cu o iubită a sa.

Ba chiar la un moment dat, Elena a fost acuzată că a instalat camere de filmat şi pentru înalţii oficiali români, iar apoi viziona imaginile în care aceştia făceau dragoste, mai scrie în volumul diplomatului, conform sursei citate mai sus.

valentin-ceausescu

Toate indiscreţiile Lenuţei erau comise spre amuzamentul acesteia.

Roger Kirk a fost numit ambasador al Statelor Unite în Romania în vara lui 1985, în plină „Epocă de aur”. La Bucureşti, unde a stat până in 1989, cu câteva luni înainte de Revoluţie, Kirk a făcut cunoştinţă cu întreaga elită comunistă, în frunte cu Nicolae şi Elena Ceauşescu, cărora le-a creionat un portret nu tocmai măgulitor în cartea sa, scrisă cu Mircea Răceanu, în acea perioadă oficial în Ministerul Român de Externe.

blank