Showbiz

ELENA BASESCU VREA SA CONSTRUIASCA IN ZONA AVIATORILOR UN BLOC DE LUX

elena-basescu-eba-ghimpele_90248700 E tanara, maritata, cu doi copii acasa, carora trebuie sa le faca un rost. In plus, e plina de initiativa, are si bani, si viziuni, si…aia e!

Mezina familiei Basescu, Elena, se pregateste sa devina dezvoltator imobiliar. Dupa ce a renuntat la politica, EBA s-a hotarat sa intre in lumea afacerilor. Surse din preajma ei divulga ca fiica fostului presedinte ar fi cumparat deja un teren in buricul Bucurestiului, zona Aviatorilor, unde are de gand sa ridice o cladire, cu mai multe etaje.

„Dupa casatoria cu Bogdan Ionescu de la Palatul Snagov, Elena a considerat ca trebuie sa investeasca in ceva profitabil banii de la nunta. Astfel, impreuna cu sotul sau, a studiat toate posibilitatile de business-uri si, dupa indelungi discutii, a luat si decizia. Cei doi si-au achizitionat un teren in apropiere de Piata Aviatorilor, unde, initial, au vrut sa faca o vila. Din pacate, proiectul a fost doar in faza de dorinta, caci EBA a ramas insarcinata de doua ori si nimic nu s-a mai concretizat. Acum insa, cand copiii au crescut putin si pot fi lasati acasa cu bunicii sau cu bona, Elena si Syda au hotarat sa intre in afaceri si, pe locul cumparat, vor sa ridice un bloc! Cladirea se doreste a fi una de lux, iar persoanele care vor avea apartamente acolo sa fie si ele de calitate”, au dezvaluit apropiatii mezinei lui Basescu.

blank