Featured, Politic

Elena Băsescu, pe tocuri prin glodul satelor, își face campanie pentru parlamentare prin bodegi

Elena Băsescu (40 de ani) își face campanie nu glumă. Știe că orice vot contează, astfel că de când s-a startul e toată ziua pe străzi. Uneori chiar și pe tocuri! Împarte pliante cu ea, intră în birturi, stă de vorbă cu animalele din bătătura oamenilor și lasă fluturași electorali pe excavatoare.

Vrea să intre în Parlament cu orice preț! Tatăl său, fost șef de stat și președinte al PMP, a pus-o pe fiica sa prima pe lista partidului în circumscripția din Constanța, fix pe locul lui Robert Turcescu.

Elena Basescu
                            Elena Băsescu, campanie electorală la birtul din sat

Traian Băsescu nu a ținut cont de asta și i-a oferit fostului jurnalist un loc pe lista partidului la Dâmbovița. Elena vrea acum să arate că-și merită poziția de frunte și se luptă să câștige banca de deputat.

Zi de zi o ia la pas pe străzile din județul Constanța, alături de echipa sa, care-i imortalizează fiecare gest. Așa am aflat că mezina lui Băsescu a intrat în birt pe tocuri.

Elena Basescu
Poza a făcut furori pe internet. Oamenii nu înțeleg de ce Elena Băsescu pune pliantul pe excavator

Cică acolo se face politică serioasă, în fața unui pahar cu vodcă! Le-a explicat celor găsiți la masă cine este ea și că vrea să o voteze la alegerile parlamentare, pentru Camera Deputaților.

În aceeași ținută: pantoloni mulați, cizme negre cu toc și geacă albă, inscripționată PMP, EBa a lăsat pliante cu promisiunile sale pentru locuitorii din Constanţa peste tot, inclusiv pe un excavator.                            Elena Băsescu mângâie un măgar întâlnit pe uliță

Nici o persoană nu se afla în cabina utilajului sau în apropiere, astfel că gestul Elenei Băsescu este de neînţeles. Dacă a văzut că este greu să faci campanie în ținută sexy, tânăra a lăsat la o parte tocurile și pantalonii strâmți și a doua zi a dat-o pe cizme ușoare și pantaloni largi, sport.

În periplul său prin satele constănțene, Elena a dat binețe și animalelor, nu doar stăpânilor. A mângâiat o vacă care era înhămată la căruță, a vorbit cu porcii transportați într-o mașină, dar și cu o oaie aflată în bătătura țăranului.

Nu l-a putut rata pe Moș Crăciun. O decorațiune de mărimea unui om, aflată într-o grădină publică din Municipiul Constanța.

baseasca

                            Elena Băsescu a ținut să bage și oaia în seamă

”M-am născut în Constanţa, am crescut în Constanţa, familia din partea tatălui meu locuieşte în Constanţa. Doresc să-mi aduc experienţa pe care am căpătat-o în Parlamentul European. Prin rolul pe care l-am avut în ultimii ani, acela de mamă singură a trei copii, am căpătat o dimensiune diferită a societăţii. Am realizat că societatea românească nu sprijină suficient familiile monoparentale. De aceea voi veni cu o iniţiativă legislativă, cu proiecte legislative care să sprijine foarte mult familiile monoparentale, dar şi să îmbunătăţească natalitatea, o problemă cu care se confruntă România. Doresc să ofer Partidului Mişcarea Populară o nouă viziune asupra politicilor publice în zona socială. Nu mă voi lansa în lupte în Parlamentul României, voi dori doar să construiesc şi să construiesc din experienţa mea proprie, aceea de mamă singură a trei copii”, a declarat fiica lui Băsescu pe 15 octombrie, în cadrul conferinței de presă unde și-a anunțat oficial candidatura.

În 2009, aceasta a candidat la alegerile europarlamentare. Atunci, din partea PDL, tot partidul condus de tata.

Elena Băsescu, mamă pentru trei copii
Elena Băsescu are trei copii și îi crește fără tată: pe Sofia Anais (7ani), Traian Jr. (5ani) și Anastasia (2 ani). Cât se află în campanie, aceștia se află în grija bunicilor, părinții Elenei.

Aceasta povestea că Traian Băsescu se implică foare mult în creșterea nepoților.

Elena Basescu

                          Elena Băsescu s-a fotografiat și cu porcul

“În viață trebuie să faci două lucruri: să faci copii și să ai pământ”, spunea fostul preşedinte. “E extraordinară funcţia de bunic! Eu am două fete, după cum bine se ştie, dar pe nici una nu am văzut-o în prima zi de la naştere. Când m-am întors eu de pe mare, ele deja mergeau în picioare. Pe asta mică (n.r. Anastasia) am ţinut-o în brațe în prima zi. E o senzaţie incredibilă să vezi aşa un omuleţ şi apoi să îl vezi cum creşte”, declara Băsescu cu altă ocazie.

Elena Băsescu s-a despărțit de tații copiilor
Elena Băsescu a fost căsătorită de două ori. Prima căsnicie s-a încheiat în 2016, după patru ani, timp în care ea și Bogdan Ionescu, alias Syda, au devenit părinții Sofiei și ai lui Traian.

mosi craciun

                            Victoria Elenei Băsescu, garantată de Moș Crăciun

Chiar dacă drumurile celor doi s-au separat, au reușit să se înțeleagă de dragul micuților. Elena a precizat că decizia de se separa a fost luată cu gândul la copii și pentru că nu se mai înțelegea cu partenerul de viață.

După divorț, EBa, a avut mai multe relații eșuate până a ajuns în brațele lui Cătălin Gheorghe (28 de ani).

Cu acesta o are pe Anastasia, dar și de el s-a despărțit în 2019. Bărbatul se luptă acum în instanță cu Elena.

Vrea ca fiica lui să locuiască cu el, după ce nu a reușit să ajungă la o înțelegere cu mama copilului.
eba