Showbiz, Stiri

Elena Băsescu a născut azi noapte o fetiţă

Fiica preşedintelui a devenit mamă, iar soţul ei, Bogdan Ionescu, este în culmea fericirii!

Fiica cea mică a preşedintelui Traian Băsescu a născut, sâmbătă noaptea, o fetiţă, transmite Antena 3.

EbaFetiţa care va purta numele Sofia Raisa cântăreşte 2, 7 kilograme, aproape de greutatea normală, şi s-a născut după miezul-nopţii, la Spitalul Universitar.

Elena Băsescu a născut prin cezariană, mai devreme cu aproape trei săptămâni faţă de termen.

Proaspătul tătic, Bogdan Ionescu, este în culmea fericirii! În urmăc cu câteva săptămâni declara că nu vor să cunoască sexul copilului, dar deja se simţea „cel mai fericit tătic”!

Vineri dimineaţă, fiica cea mică a preşedintelui a postat pe contul ei de Facebook mai multe fotografii cu camera fetiţei şi a anunţat că va naşte în următoarele trei săptămâni.

Eba Syda„Mai sunt aproximativ 3 săptămâni până la cel mai important şi emoţionant eveniment din viaţa noastră: ziua când vom deveni părinţi. Pe amândoi emoţiile şi aşteptarea ne-au copleşit. Asta nu înseamnă că nu am apucat să desenăm pereţii din camera fetiței noastre. Eu am ales personajele care să-i lumineze începutul vieţii, iar Bogdan a fost mai implicat pe partea artistică. A ajutat-o de zor pe pictoriţă. Sperăm că şi micuţei noastre o să-i placă…”, scria Elena în urmă cu două zile.

blank