Elena Băsescu, fost europarlamentar, a distribuit în urmă cu câteva zile o fotografie în care a fost surprinsă vaccinându-se împotriva COVID-19 la Parlament.

Elena Băsescu e angajată în Parlamentul României. Fiica lui Traian Băsescu a putut să fie vaccinată la acest centru pentru că este angajată a legislativului, fiind în prezent consilieră la Comisia de Afaceri Europene.

Băseasca cea mică este angajată în Parlamentul României. Ce salariu are fiica fostului preşedinte!

Elena Băsescu a postat pe Facebook miercuri că s-a vaccinat împotriva Covid-19, la Parlamentul României – Camera Deputaţilor. Imediat, unii internauţi au atacat-o, acuzând-o că a sărit rândul la vaccinare. Prezenţa acesteia în Parlament e explicată prin faptul că este angajată a legislativului României.

Antena 3 spune că aceasta a fost apoi angajată pe perioadă nedeterminată, Elena Băsescu a ajuns să fie consilieră la Comisia de Afaceri Interne, din moment ce PMP nu a mai trecut pragul. Potrivit sursei citate, Elena Băsescu ar avea o leafă de aproape 6.000 de lei lunar.

Pe de altă parte,presa a punctat faptul că mezina familiei Băsescu a dat concurs pentru funcţia din Parlament, acesta fiind organizat imediat după alegerile locale din toamna trecută. Sursa menţionată vorbeşte despre faptul că fostul europarlamentar ar ajunge să primească 11.000 de lei, însă e vorba de venitul brut. Elena Băsescu a candidat toamna trecută pe listele PMP pentru un loc de deputat în Constanţa, însă partidul său nu a trecut pragul electoral. Potrivit ultimei declaraţii de avere, Fiica cea mică a lui Băsescu a primit în 2019 doar indemnizaţie de creştere copil şi alocaţii, plus pensiile alimentare. Pensiile alimentare s-au ridicat la 60.000 de lei, în timp ce indemnizaţia la doar 38.000 de lei.

Fiica lui Băsescu a candidat toamna trecută pe listele PMP pentru un loc de deputat în Constanţa, însă partidul său nu a trecut pragul electoral. Potrivit ultimei declaraţii de avere, Elena Băsescu a primit în 2019 doar indemnizaţie de creştere copil şi alocaţii, plus pensiile alimentare. Pensiile alimentare s-au ridicat la 60.000 de lei, în timp ce indemnizaţia la doar 38.000 de lei.