Actualitate, Stiri

Elena Băsescu îşi botează astăzi fiica?!

Nepoata preşedintelui Traian Băsescu va fi botezată la o biserică din Bucureşti

botez

Update

Elena Băsescu: „Fiica mea va avea trei naşi”

Elena bebe 

Fata cea mică a Preşedintelui, Elena Băsescu, o botează pe fetiţa sa, Sofia Anais, astăzi, la biserica Sfântul Spiridon cel Nou din Bucureşti, aceeași biserică la care s-a şi cununat religios în urma cu un an.

Europarlamentarul şi soţul său, Bogdan Ionescu, au luat această decizie pentru că Sofia împlineşte deja 3 luni şi au dorit să intre în Sărbătorile de iarnă creştinată. Cu atât mai bine, se suprapune botezul peste sărbătoarea Sfântului Andrei, protectorul românilor. Fata cea mică a președintelui Băsescu spune că acum va avea loc doar slujba religioasă deoarece ne aflăm în postul Crăciunului şi că petrecerea va avea loc în ianuarie sau februarie. Cu o zi înaintea botezului, ca să elimine toate speculaţiile apărute pe tema botezului în aceste zile, Elena Băsescu a acceptat să dezvăluie, exclusiv pentru Libertatea, detaliile celei mai importante zile din viaţa micuţei Sofia Anais.

„Am hotărât împreună cu Bogdan să facem slujba de botez sâmbătă la Biserica Sfântul Spiridon cel Nou. Duminică, pe 1 Decembrie, de Ziua Naţională, Sofia împlineşte deja trei luni. Şi, pentru că suntem în post, petrecerea va fi anul viitor, cândva în ianuarie sau februarie”, a declarat Elena Băsescu.

„Am ales trei nași pentru Sofia Anais. Dorin Chirtoacă, primarul oraşului Chişinău. Este un om foarte drag mie şi familiei mele, atent şi grijuliu cu Sofia, un prieten foarte vechi, dovedit în timp în momente foarte dificile. Am mai ales drept nași doi oameni deosebiţi care m-au ajutat în perioada de sarcină şi la naştere, Monica şi Cătălin Cîrstoiu. Amândoi sunt doctori la Spitalul Universitar, Monica fiind şi cea care m-a ajutat să o aduc pe lume pe fetiţa mea”, a mai adăugat fiica preşedintelui.

Nepoata preşedintelui Băsescu, Sofia, va fi botezată sâmbătă, la o biserică din Capitală, au declarat surse din anturajul familiei, pentru Realitatea TV. Naşul fetiţei cuplului Elena Băsescu-Bogdan Ionescu este, după cum se ştie, primarul Chişinăului, Dorin Chirtoacă.

blank