Featured, Showbiz

Elena Băsescu îşi ajută iubitul în afaceri! Cei doi s-au afişat pentru prima dată în public

Fiica fostului preşedinte nu împarte doar dormitorul cu iubitul ei Cătălin Tomata, ci se implică şi în afacerile lui. Bruneta a pus la punct detaliile unei prezentări de modă, care s-a ţinut chiar în localul deţinut de Cătălin Tomata. Joi seara, cei doi au apărut pentru prima dată împreună în public. Cei doi vor deveni părinţii unei fetiţe în mai puţin de două luni.

Elena Băsescu (37 de ani) a trecut peste perioada grea de după divorţul de Bogdan Ionescu şi se concentrează pe actuala ei realaţie cu Cătălin Tomata, un tânăr afacerist mai mic decât ea cu 12 ani.

Cei doi au fost “parteneri” de afaceri la un eveniment, organizat în restaurantul al căruit proprietar este care iubitul vedetei. Joi seara, creatoarea de modă Paula Milea, o apropiată a Elenei Băsescu, şi-a lansat noua colecţie şi a ales să facă defilarea în localul deţinut de Cătălin Tomata.

Elena Băsescu a fost gazda prezentării de modă pentru buna ei prietenă Paula Milea
Foto: arhivă personală
 

Tânărul este şi el foarte implicat în afacerea pe care o deţine, fiind surprins recent de paparazzi în timp ce se ocupa singur de aprovizionarea restaurantului. Aşadar, cei doi nu doar că vor deveni curând părinţi, ci lucrează şi foarte bine împreună pentru binele familiei.Au stat împreună la masă şi au râs pe toată durata serii, semn că relaţia lor merge cum nu se poate mai bine.

Paula Milea şi Elena Băsescu, împreună la restaurantul lui Cătălin Tomata
Foto: arhivă personală
 

Cătălin Tomata este cunoscut în cercurile mondene. El a avut în trecut o relație cu actuala logodnică a lui Mihnea Năstase, fiul cel mic al fostului premier Adrian Năstase.

Iubitul Elenei Băsescu nu are fler întâmplător în afaceri. El a absolvit Facultatea de Management din cadrul Academiei de Studii Economice din București.