Showbiz, Stiri

Elena Băsescu a ieşit în lume!

EBa a poftit la… fast-food

61379746

Nimeni nu s-ar fi gândit că Elena Băsescu va ieşi din casă pentru o porţie de fast-food. Dar te pui cu poftele?!

La peste o lună şi jumătate de la naştere, Elena a ieşit cu soţul ei pentru a-şi satisface un mic capriciu. Este absolut necesar să-şi vadă şi de dorinţele ei că nimeni nu a pedepsit-o că a adus pe lume un copil, nu-i aşa?!

61394922

Micuta Sofia Raisa, prima nepoată a preşedintelui Băsescu, s-a născut la începutul lunii septembrie, iar proaspăta mămică i-a ţinut la curent pe toţi admiratorii ei cu evoluţia bebeluşului, pe Facebook.

Tot acolo, EBa a postat si cateva fotografii cu micuta, in bratele tatalui, dar si a bunicilor. Dupa nastere, Elena Basescu a stat departe de blitul aparatelor de fotografiat

S-a intamplat intr-una din zilele trecute, intr-o dupa amiaza. Impreuna cu Syda, Elena si-a vizitat parintii, apoi a mers glont spre un fast-food, de unde si-au luat o punga mare cu hamburgeri si alte “bunatati” pline cu calorii. Syda a comandat o punga plina cu produse de fast-food pentru el si sotia Eba,

61395887

Intrucat comanda a fost una serioasa, angajatilor le-a luat cateva minute pentru a prepara alimentele. In tot acest timp, proaspetii parinti au asteptat in parcare. Nu este prima oară când EBa îşi astâmpără foamea cu produse de fast-food.

 

 

blank