Life, Stiri

Elena Basescu a ales sa nasca intr-o maternitate de stat

Fiica presedintelui Romaniei, Elena Basescu a ales sa nasca intr-o maternitate de stat, din Capitala!

 

eba-5407934-mediafax-foto-emil-badea

Mezina familiei Basescu, Elena Basescu a ales sa nasca intr-o maternitate de stat, din Bucuresti. Aceasta mai are doar 2 luni si o sa aduca pe lume un copil pe care sa il puna in brate celui mai fericit bunic, tatal acesteia, Traian Basescu.

Ca sa poata sa duca sarcina la bun sfarsit, Elena Basescu respecta cu sfintenie fiecare sfat pe care il ofera mama acesteia, fara sa iasa din cuvantul ei. 

“Starile de oboseala au inceput sa intervina. Am urcat foarte greu scarile si am ramas fara răsuflare. M-am documentat foarte mult. Cele mai bune sfaturi sunt de la mama mea.”, a declarat Elena Basescu.

Mai mult decat atat, EBA se gandeste sa ii puna un nume de sfant copilului, prima propunere fiind Maria, asa cum o cheama si pe sotia presedintelui. Insa vestea ca mezina familiei Basescu vrea sa nasca intr-o maternitate de stat este una neobisnuita, mai ales ca membrii acestei familii aleg in general clinici din strainatate sa se trateze.

In schimb Elena Basescu inca nu a spus despre ce spital este vorba, dar se bucura de experienta sarcinii pe care o considera o binecuvantare.

“Sarcina e o binecuvantare, ma simt extraordinar de bine.”, a mai spus fiica cea mica a presedintelui.