Featured, Showbiz

Ele l-au așteaptat pe Moș Crăciun cu silicoane noi!

Bombele-sexy din România s-au tunat în 2016iar acum l-au aștepat pe Moș Crăciun cu silicoane noi. Atfel, Laurette, Cristina Spătar, Andreea Mantea, Rocsana Marcu, Adelina Pestrițu și Natalia Mateuț au un decolteu de-a dreptul amețitor.

Cristina Spătar și Rocsana Marcu s-au tunat în aceeaşi zi și s-au lăsat pe mâna medicului Vitalie Stan, în speranţa că acesta le va şterge semnele naşterii, de pe trup.
Cristina şi-a pus silicoane de 485 de ml, iar Rocsana a obținut o talie de viespe prin liposucție. Dar n-a trecut mult, mai exact 5 luni, iar Rocsana Marcu s-a întors în sala de operație,căci și-a dorit și ea silicoane-gigant, ca ale colegelor de breaslă. Prezentatoarea de la “Star Matinal” (Antena Stars) și-a pus implanturi de 500 ml în fiecare sân.

Andreea Mantea și-a lăsat bustul pe mâna medicului estetician Youssef Chawi. ”Intervenția a durat două ore și a decurs foarte bine. Pacientei i-au fost înlocuite protezele pe care le avea de zece ani și i s-a făcut lifting. Protezele vechi aveau 260 de mililitri, iar acum am optat pentru unele de 380 de mililitri, formă rotundă, care au fost introduse submuscular”, a explicat medicul la vremea respectivă.
Lista vedetelor “tunate” a continuat cu Natalia Mateuț. Vedeta Antenei 1 măsura doar 83 cm în circumferinţa bustului şi, pentru că îşi dorea să aibă dimensiuni perfecte, 90-60-90, i s-au recomandat proteze siliconice de câte 330 de mililitri fiecare. Pe loc, Natalia a spus ”da”, însă a doua zi, adică sâmbătă, chiar înainte de a intra în operaţie, şatena s-a răzgândit şi a decis că 300 de mililitri sunt suficienţi.
Adelina Pestrițu nu a rezistat nici ea tentației și s-a lăsat “tunată” de către medicul cu care are contract de imagine, Kassem abu Bakr. Bruneta a așteptat să se refacă total și abia apoi a povestit despre această experiență. „După cum prea bine știți, în ultimii doi ani, am pierdut în greutate destul de mult. Mai exact 9 kg. Acest lucru mi-a afectat oarecum armonia anumitor zone ale corpului meu, respectiv bustul. A slăbi nu este întotdeauna un lucru benefic”, și-a motivate ea decizia.Cu noul bust, Adelina a prins contracte avantajoase cu firme de lenjerie intimă.

blank