Actualitate, Stiri

El este cel mai infocat sustinator al candidatului ACL, Klaus Iohannis la prezidentiale!

Cel care il sustine cu ardoare pe Klaus Iohannis la prezidentiale este nimeni altul decat un… taran obisnuit. Asa sustine el, insa, de fapt, barbatul este “celebru” dupa ce a mintit ca este posesorul unui Maseratti.

61572928

Dupa cum probabil v-ati dat seama, cel mai infocat sustinator al lui Klaus Iohannis este nimeni altul decat “taranul cu Maseratti”, asa cum le e cunoscut romanilor Petre Craete.

Acesta este foarte convins de faptul ca Iohannis trebuie sa ajunga presedinte pana la sfarsitul acestui an.

61572932

“O sa vedem ce-o sa se intample, dar daca acest om va deveni presedintele Romaniei, steagul Romaniei se va schimba, in multumire catre dumnealui as sugera sa punem poza lui pe steagul Romaniei pentru ca stiu ca acest om va duce Romania atat de departe, incat stiu ca pe steagul romanilor trebuie pusa in semn de multumire poza acestui om.”, sustine barbatul.

Petre Craete nu uita si de cea mai discutata tema din ultima perioada, cele 6 case ale lui Iohannis. El spune ca nu trebuie sa ne intrebam despre asta pentru ca sunt multi altii care au mult mai mult. Omul isi anunta toata sustinerea lui pentru candidatul ACL, in timp ce scoate din buzunarul camasii un teanc de bani. Chiar daca initial ai fi putut sa crezi ca acestia sunt o donatie pentru prezidentiabil, de fapt aveau alt scop.

“Si hai sa nu mai intrebam de ce are omul 6 case! De ce are nu stiu ce! Multi oameni interlopi au mult mai multe case si mult mai multe afaceri! (…) Domnule Klaus Iohannis, ai toata sustinerea mea in aceasta campanie si sper sa castigam aceste alegeri! (…) Cu Klaus Iohannis romanii vor fi mereu liberi! Sa dea Dumnezeu numai asa sa ploua pentru Klaus Iohannis!”, a incheiat “taranul cu Maseratti” aruncand bancnotele intr-o ploaie de bani.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=RCYoYgQhfAk?feature=player_embedded]