Showbiz, Stiri

Eforturi pentru o prietenă! Smiley, managerul lui Sore!

Supărat că deşi are succes Sore nu are suficiente concerte, Smiley încearcă să o promoveze în alte emisiuni

Relaţia dintre Sore şi Smiley este una mai mult decât apropiată, cei doi petrecându-şi împreună mult timp, atât în viaţa profesională, cât şi în cea personală.

Smiley SoreJuratul de la “Vocea României” a investit mult în cariera blondei, pe care o ştie din copilărie. Dar Smiley mai are de muncit până ce Sore va deveni un produs muzical de top.

Dar cu serialul “Pariu cu viaţa” şi cu concertele cu LaLa Band, Sore a ajus idolul unei generaţii întregi de adolescenţi, fiind aclamată minute în şir, oriunde îşi face apariţia. Iar melodiile ei, cele mai multe compuse de către Smiley, ajung în fruntea topurilor muzicale, negreşit. Sore este unul dintre proiectele muzicale de suflet ale lui Smiley, iar în această perioadă se dă peste cap pentru… ascensiunea blondei.

SmileyMai mult, se pare că el este “vinovat” şi pentru cooptarea blondei în echipa pentru viitorul sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, fiind convins că show-ul îi va spori notorietatea şi că, implicit, se vor înmulţi şi ofertele pentru spectacole. În plus, e posibil ca Smiley să înceapă să o ia din nou, cu el, în viitoarele spectacole, în calitate de invitat special, aşa cum obişnuia să facă anul trecut.

Până la urmă… prietenul la nevoie se cunoaşte şi Sore merită un astfel de impuls