Edi Iordănescu (43 de ani), antrenorul vicecampioanei, este exasperat de faptul că echipa sa îmbină momentele foarte bune de joc cu cele de blackout și tocmai de aceea spune că are foarte mult de lucru.

De când a preluat echipa, Edi Iordănescu a realizat că are foarte multă treabă pentru a pune echipa pe drumul cel bun. Din acest motiv a și ales să nu meargă la nunta surorii sale, Maria (25 de ani), care a fost cununată chiar de către Gigi Becali.
Edi Iordănescu
Evenimentul fericit din familia Iordănescu s-a produs chiar înaintea marelui derby FCSB – Dinamo 6-0. Maria Iordănescu a ales să facă publice mai multe fotografii la câteva zile bune de la nuntă, imagini spectaculoase care au devenit virale în scurt timp.

Maria Iordănescu: ”Tata mi-a urat să am trei copii”
”Am fost singura fată între trei băieți. Așa că rolul tatălui meu s-a transferat ușor, ușor și către frații mei mai mari. Atunci când tata nu era acasă au preluat rolul său, rolul patern într-un fel în care nu știu dacă le-am mulțumit până astăzi.

`Maria`, mi-a spus tata într-o zi, `să ții bine minte! Orice ai face în viață, să o faci în mod corect, fiindcă nimic nu te va putea doborî dacă procedezi așa!`

Tata mi-a urat să am trei copii, fără să știe că aceasta e și intenția mea. Nu știu cum și când vor veni ei pe lume, dar îmi doresc pe de o parte ca cei mici să fie sănătoși.

Iar pe de alta ca eu să fiu o mama capabilă să-i învețe lucrurile de care au nevoie într-o lume în care principiile de bază par a fi în plină schimbare”, a declarat Maria Iordănescu pentru playsport.ro.

Ce sfaturi i-a dat Gigi Becali finei sale, Maria Iordănescu
Chiar dacă nu mai ia parte la petreceri și nu-i mai face plăcere să asculte decât muzică religioasă, Gigi Becali a acceptat invitația surorii lui Edi Iordănescu de a-i fi naș și, așa cum obișnuiește un bun părinte spiritual, i-a dat câteva sfaturi finei sale, care să o călăuzească în viață.

”Sunt conștientă că trebuie să ascult de îndemnurile și sfaturile religioase ale nașului și că nu va fi ușor să le și pun în aplicare! Nu le voi putea îndeplini pe toate, dar voi încerca mereu să fac asta”, a punctat Maria Iordănescu.