Monden, Stiri

EBA: Va adresam rugamintea de a ne lasa sa ne bucuram in liniste de acest moment special din viata noastra

EBA: Va adresam rugamintea de a ne lasa sa ne bucuram in liniste de acest moment special din viata noastra

blankCu o zi inaintea marelui eveniment, casatoria dintre Elena Basescu si Bogdan Ionescu, cei doi au lansat publicului un comunicat de presa prin care dezvaluie cateva detalii ale nuntii, mai ales pentru a ataca “zvonurile si informatiile exagerate aparute in presa”. Potrivit acestui comunicat, invitatii la nunta vor fi in numar de 600, care vor petrece intr-un cort amplasat in gradina Palatului de la Snagov, distractia va fi intretinuta de Aurel Tamas, Calin Geambasu si Smiley Band, iar meniul nuntasilor va fi unul simplu cu sarmale, costita, friptura si mamaliguta printre altele.

 

Evenimentul se va desfasura intr-o ambianta roz, la cererea miresei. Eba si Sida a tinut sa mai precizeze ca vor avea o singura domnisoara de onoare si un singur cavaler, iar verigehtele sunt simple si au costat 500 de euro. Cel mai costisitor detaliu este rochia de mireasa, o creatie a designului Anca Maxin, in valoare de 4500 de euro. In incheierea comunicatului se precizeaza ca invitatii nu sunt supusi restrictiilor iar evenimentul nu beneficiaza de protectia speciala a SPP-ului.

 

„Mentionam ca, din dorinta de a raspunde interesului public manifestat cu privire la nunta noastra, vom pune la dispozitia presei, in timp util, cateva fotografii si imagini video, care vor putea fi publicate si difuzate in mod liber. Intelegem ca exista un mare interes public legat de nunta noastra, dar va adresam rugamintea de a ne lasa sa ne bucuram in liniste, alaturi de cei dragi, de acest eveniment special din viata noastra”.

 

blank