Actualitate

EBa rupe tacerea. Declaratii surprinzatoare despre Rovana Plumb si Alina Gorghiu

 1 Vizualizari totale,  1 Vizualizari azi

Elena Basescu rupe tacerea si dupa mult timp departe de lumina reflectoarelor a decis sa acorde un interviu in care nu se fereste sa spuna ceea ce crede despre actuala Administratie Prezidentiala, dar si despre femeile din politica.
eba-63-253421a931_25353800
Desi este crtica la adresa actualei guvernari si a principalelor partide politice, ea are doar cuvinte de lauda pentru doua dintre cele mai importante femei din politica de la ora actuala – Rovana Plumb, numarul doi in PSD si Alina Gorghiu, co-presedintele PNL.
„Ma bucura foarte tare prezenta unor femei la varful politicii romanesti. Cred ca e o evolutie fireasca si sanatoasa a societatii romanesti, care incepe sa se lepede de haina misoginismului. Pe Rovana o cunosc din perioada in care eram amandoua reprezentante ale Romaniei in Parlamentul European – a fost mereu foarte serioasa si a muncit mult. Despre ea, chiar se poate spune ca doar eforturile pe care le-a facut au propulsat-o aproape de sefia PSD. Eu cred ca poate fi un exemplu de urmat si ca, dincolo de anumite actiuni populiste, a avut un mandat relativ bun in fruntea Ministerului Muncii.
Pe Alina Gorghiu o cunosc mai putin, dar cred ca e o femeie tanara, curajoasa si foarte ambitioasa. Are sprijinul necesar si datele pentru a tinti foarte sus, cu conditia sa nu vrea totul deodata”, a spus Eba pentru EVZ.
blank