Actualitate, Stiri

EBA este dusa la biserica

Fiica presedintelui, Elena Basescu a fost dusa sa viziteze manastirile din Bucovina

 

EBANu stim daca a simtit nevoia unei atingeri divine, dar cert este ca EBA a fost dusa la biserica. Elena Basescu a fost impreuna cu sotul ei, Bogdan Ionescu, sa viziteze manastirile din Bucovina.

Chiar daca este in luna a 4-a de sarcina, Elena Basescu a parut foarte relaxata in vizitele pe la manastiri, A vizitat Voronetul, Dragomirna, Putna, Sucevita, Moldovita si multe altele, unde a aprins lumanari si s-a rugat.

 

Este destul de vizibil, pe de alta parte, ca Elena s-a simtit foarte bine cat a fost in pelerinaj. Europarlamentarul a parut ca o floricia imbracata in roz, iar silueta ei este destul de invidiat, mai ales ca asculta de sfaturile mamei, Maria Basescu. 

 

„Cele mai utile sfaturi privind alimentatia sanatoasa in timpul sarcini sunt de la mama mea. Nu apelez la nutritionisti care te trimit la un restaurant cu preturi exorbitante, unde un pranz este in medie de 300 de lei. Nu mananc prajeli, dulciuri. Consum totul fiert. Nu m-am ingrasat si pentru ca, din cauza greturilor, nu am putut sa mananc foarte mult.”, a povestit Elena Basescu.  .

 

blank