Showbiz, Stiri

Ea este noua iubită a lui Leo de la Strehaia!

Bomba asta sexy ar putea provoca accidente dacă iese aşa pe stradă

media_138133648029527800

Face ce face Leo de la Strehaia şi tot timpul este înconjurat de tipe sexy, deşi aproape de fiecare, chiar dacă se desparte mereu de ele cu scandaluri de pomină, “Prinţul ţiganilor” îşi trăieşte viaţa din plin cu femei la care cei mai mulţi bărbaţi nici nu îndrăznesc să viseze! Deşi Leo este însurat…

După ce se afişează cu aceste fete, se ceartă cu ele apoi ca la usa cortului, urlând că este o victimă şi că a fost înşelat. Una peste alta, nu trece anul ca Leo sa nu se afiseze cu cate o bomba sexy, mai ales ca este si foarte generos!

In prezent, chiar daca este intr-un scandal monstru cu Loredana Chivu, Leo are o iubita oficiala, o bomba ce poate “rupe” lejer gaturile barbatilor atunci cand iese pe strada… mai ales daca isi face aparitia imbracata ca in aceste fotografii!

Este vorba de fotomodelul Renata Gheorghe, castigatoare a concursului “Miss Regina Pitestiului” in urma cu mai multi ani! Putina lume stie insa ca Renata se pricepe cel mai bine la numaratul banilor lui Leo, asta pentru ca bruneta a terminat Facultatea de Finante!