Showbiz, Stiri

Ea – campioană olimpică şi mondială, el – deputat PSD

Gimnasta Maria Olaru, îndrăgostită de un politician

maria_olaru

 Maria Olaru (31 de ani), fostă gimnastă campioană olimpică, mondială şi europeană, trăieşte de ceva timp o poveste de dragoste cu deputatul PSD Bogdan Diaconu (34 de ani).

Maria Olaru e în prezent preşedinta filialei Timiş a Academiei Olimpice Române. Conform unor apropiaţi, cei doi se cunosc de câteva luni, iar iubirea dintre ei a fost una la prima vedere. Politicianul şi gimnasta se văd destul de des, cu toate că pe cei doi îi despart mai bine de 600 de kilometri, respectiv distanţa dintre Bucureşti – oraşul în care activează deputatul – şi Timişoara – municipiul în care locuieşte şi lucrează Maria Olaru, scrie Libertatea.

Şi cum dragostea e mare, cei doi găsesc săptămânal timp să se întâlnească, apropiaţii spun că politicianul are gânduri de însurătoare!

Maria Olaru a fost medaliată cu aur, cu echipa României, şi cu argint, la individual, la Jocurile Olimpice de la Sydney, din 2000. Ea mai are în palmares două titluri mondiale şi unul european. Olaru a urmat cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport la Timişoara, oraş în care s-a stabilit.