Featured, Showbiz

E vegetariană, dar s-a îngrăşat 30 de kilograme în patru ani! Iată cum arată în prezent Rita Mureşan

 

În anul 2014 cântărea doar 65 de kilograme, după ce reuşise să slăbească spectaculos, fără a ţine o cură de slăbire. Însă, acum Rita Mureşan a ajuns din nou de nerecunoscut, după ce s-a îngrăşat aproximativ 30 de kilograme în ultimii ani.

Vedeta a fost invitată la Antena 1, unde a vorbit despre problemele pe care le are cu oscilaţiile de greutate, afirmând că a slăbit şi s-a îngrăşat din cauza a două şocuri emoţionale.

„Acum am 46 de ani. Eram slabă acum patru ani, iar de atunci şi până acum s-au schimbat multe. Am trecut prin două şocuri emoţionale. De la unul am slăbit, de la altul m-am îngrăşat. Am ţinut multe diete care nu au dat rezultate. Dar, la vârsta mea, nu mă mai interesează cum arăt. Nu mai sunt în stare să ţin dietă şi să-mi măsor mâncarea. Mai ales că eu sunt vegetariană“, a spus Rita Mureşan.

ostă Miss România, Rita a spus că este perfect sănătoasă şi că singurul lucru care ar putea să o ajute în prezent să slăbească este sportul: „Sunt recunoscătoare că sunt sănătoasă. Cred că am şapte ani de când nu am mai luat pastile. Îmi fac analizele regulat şi sunt ok. Tatăl meu a fost handbalist, a jucat în naţională, dar nu am moştenit asta de la el. Când eram în liceu, m-a chinuit tata să fac sport. Mă termina cu asta. Eu nu sunt deloc sportivă. Nu mă laud cu asta, dar aşa sunt eu. Singurul lucru pe care l-aş mai putea face pentru a slăbi este sportul. Sau să nu mai beau alcool la cină“.

Rita Mureşan a vorbit şi despre preferinţele ei culinare, afirmând că evită pâinea pe cât posibil şi c ă o înlocuieşte cu ardeiul kapia. „Eu mănânc pâine doar cu lucruri care nu merg mâncate altfel. Cum ar fi vinetele şi zacusca. În rest, nu mănânc pâine. Ardeiul gras este cel mai bun prieten al meu. Pot să mănânc orice cu ardei gras. Prefer kapia, are o alta aromă“, a încheiat vedeta.