Cristiano Ronaldo (36 de ani) mai are un an de contract cu Juventus, însă plecarea sa în această vară a fost dată ca sigură la începutul verii de toată presa din Italia.

Cristiano Ronaldo rămâne la Juventus și la vară e așteptat în MLS
Acum, cum mai puțin de două săptămâni până la încheierea perioadei de mercato în marile campionate ale Europei, soarta lui CR7 a fost decisă. Deși a fost propus de agentul său, Jorge Mendes, la mai multe cluburi, starul portughez își va duce la bun sfârșit contractul cu “Bătrâna Doamnă”, scrie todofichajes.com.

CR7 are un salariu uriaș, de 30 de milioane de euro net, pe care îl pretinde și de la viitoarea echipă, în ciuda faptului că se află pe final de carieră. Variantele pentru căpitanul naționalei Portugaliei au fost Real Madrid, PSG și Manchester City, însă niciuna dintre aceste echipe nu a făcut, în cele din urmă, o ofertă concretă.

Astfel, Cristiano Ronaldo va pleca de la Juventus în vara viitoare, din postură de jucător liber de contract. Cea mai probabilă destinație pentru starul portughez este MLS, mai scrie sursa citată, care menționează că doar o echipă din SUA i-ar mai putea satisface cvintuplului câștigător al Balonului de Aur pretențiile financiare.

Bruno Alves: “Simt că Ronaldo va rămâne la Juventus”
De altfel, Bruno Alves, fost coechipier cu Ronaldo la naționala Portugaliei și bun prieten cu acesta, a vorbit, pentru Tuttosport, despre viitorul lui Ronaldo.

“Nu am vorbit cu el despre asta, dar simt că va rămâne la Juventus, pentru că încă mai are lucruri de făcut acolo. Vrea să câștige din nou Scudetto și să dea un ultim atac la Champions League. Cristiano încă mai are lucruri de demonstrat, e un învingător înnăscut”.

“Știm cu toții că Ronaldo e un fenomen, care îți garantează 30-40 de goluri pe sezon, chiar și la 36 de ani. Cris e un campion, un învingător și face mereu lucruri extraordinare, dar are nevoie de ajutorul echipei.”, a mai spus Bruno Alves.

Georgina Rodriguez i-a transmis un mesaj jurnalistului Edu Aguirre
Ronaldo
Recent, un jurnalist de la celebra emisiune El Chiringuito, Edu Aguirre, a dezvăluit faptul că Ronaldo a fost chemat de Carlo Ancelotti să revină pe Santiago Bernabeu, lucru infirmat însă ulterior de ambii oameni de fotbal.

Cu toate acestea, iubita portughezului a postat o reacție surprizătoare pe contul personal de Twitter, lăsând impresia că Aguirre a relatat adevărul, numindu-l un bun profesionist și jurnalist.

“Edu Aguirre este un bun profesionist, jurnalist, persoană și prieten. Te iubim!”, a fost mesajul transmis de Georgina Rodriguez.
Cristiano Ronaldo, comunicat fără precedent: “Rup acum tăcerea! Nu vă pot permite să vă jucați cu numele meu”
În ultima perioadă s-a scris despre Cristiano Ronaldo că ar putea pleca în această vară sau anul următor la echipe precum Manchester City, PSG sau Real Madrid.

Ultimul astfel de zvon, cel referitor la Real Madrid, a fost publicat luni seară de către cei de la El Chiringuito, care au precizat că starul portughez este gata să revină pe “Santiago Bernabeu”, iar Carlo Ancelotti chiar și-l dorește “cu disperare”. În schimb, antrenorul a negat că ar fi vorba despre așa ceva.

Capitolul Real Madrid este încheiat, spune Cristiano Ronaldo, care a transmis un mesaj fără precedent, fiind vizibil iritat de toate zvonurile apărute în presă.

“Oricine mă cunoaște este conștient de cât de concentrat sunt pe munca mea. Mai puțină vorbă și mai multă acțiune, acesta a fost motto-ul meu încă de la începutul carierei. Totuși, având în vedere tot ce s-a spus și scris recent, trebuie să-mi expun poziția.
Pe lângă lipsa de respect față de mine ca om și ca jucător, este vorba despre modul frivol în care viitorul meu este expus în presă. Este lipsă de respect față de toate cluburile implicate în aceste zvonuri, dar și față de jucătorii și staff-ul acestora.

Povestea mea de la Real Madrid a fost scrisă. A fost înregistrată. În cuvinte și în cifre, în trofee, în recorduri și în titluri. Este în muzeul de la Stadionul Bernabeu și mințile fiecărui fan al acestui club. Pe lângă ce am reușit, îmi aduc aminte că în acești nouă ani am avut o relație profundă de respect și afecțiune cu fanii clubului, pe care o am și acum și pe care o voi avea mereu. Sunt convins că fanii adevărați ai lui Real Madrid vor continua să mă păstreze în inimile lor, așa cum și eu îi voi avea în a mea.

Pe lângă cel mai precedent episod din Spania, au existat frecvent știri și povești care m-au asociat cu o serie de cluburi din țări diferite, însă nimeni nu a fost vreodată preocupat să încerce să afle adevărul.

Rup acum tăcerea pentru a vă spus că nu le pot permite oamenilor să se joace cu numele meu. Rămân concentrat asupra carierei mele și asupra muncii mele, sunt pregătit pentru toate provocările care vor urma. Orice altceva? Doar discuții”, a scris Cristiano Ronaldo, pe Instagram.