Necenzurat, Stiri

E periculos să nu porţi prezervativ când faci sex cu Diavolul sau dacă vorbeşti vulgar cu nevasta-n pat!

Cele mai ciudate legi cu privire la sex din lume!

 sex legi

Daca aveti impresia ca in Romania inca exista prejudecati bizare si invechite cu privire la sex, exista zone din tari mai dezvoltate decat a noastra in care inca exista legi de-a dreptul stupide care reglementeaza viata sexuala. Iata cele mai ciudate legi despre sex din Statele Unite ale Americii!

Satana si prezervativul – in orasul Bakersfield din statul federal California din SUA este stipulat prin lege ca trebuie sa porti prezervativ daca faci sex cu Diavolul.

Frumoasa adormita – barbatii din Colorado trebuiau sa aiba mare grija daca saturau o femeie in timp ce aceasta dormea. Practica era considera, mai demult, ilegala.

Dam o bila? In statul american Alabama, o ordonanta stipula ca o femei nu are voie sa initieze o partida de sex daca se afla in apropierea unei mese de biliard.

Cand dormitul gol te baga la racoare – chiar daca noptile deveneau prea calduroase in Minnesota, barbatii – asadar doar reprezentantii sexului tare – nu aveau voie sa doarma goi.

Vibratii negative – O lege din statul federal american Georgia a interzis detinerea si cumpararea de jucarii erotice, precum vibratoarele si dildo-urile.

Erectia care-ti face probleme cu legea – in mai multe state din SUA, precum Arizona, Indiana, New York si Ohio – este ilegal sa ai o erectie vizibila. Cu alte cuvinte, un barbat care are norocul sau nenorocul sa aiba o erectie in statia de autobuz poate intra in probleme cu legea.

Vorbeste frumos! Intr-un oras din statul Oregon este interzis prin lege ca barbatul sa injure in timp ce face sex cu sotia lui.

Bacsisul in natura pe post de plata la taxi – o lege din Maine spunea ca taximetristii din statul federal care aveau o clienta ce se oferea sa faca sex cu ei trebuiau sa considere ca aceasta, prin faptul ca face sex cu ei, a platit drumul parcurs.

Fara impuscaturi – in Wisconsin, o lege interzicea barbatilor sa traga cu arma in timp ce partenerelor lor aveau orgasm.