Showbiz, Stiri

E oficial! O mare vedeta se intoarce in televiziune!

Din data de 23 septembrie, de luni pana vineri, de la ora 18:00, fanii lui George Vintila vor avea o surpriza deoarece vedeta va prezenta emisiunea “Live@6”, ce va fi difuzata la MTV Romania.

george-vintila-am-nevoie-de-timp-sa-ma-bucur-de-tot-ce-fac-crop-644x416Dj-ul ProFM revine astfel pe sticla cu un nou proiect, ce va fi prezentat de luni pana vineri, la MTV Romania, show-ul continand premiere, dar si cate un invitat in fiecare editie. Toata lumea va trebui sa dea raspunsuri sincere la intrebari incomode, in cadrul rubricii “Dare to share”, dezvaluind ce melodie se incadreaza in categoria “Guilty pleasure”.

“Intotdeauna cand a fost pofta prea mare si pauza prea lunga, a aparut alt proiect TV pentru mine. Si de data asta, Live@6 imi vine bine precum manusa de pilot lasata sa astepte in raft cu bucurie, pentru ca nu e orice proiect TV, e un proiect MTV! Ocazie zilnica de a aduce viewer-ului stiri tari, happening-uri si invitati de lux, totul intr-o ora completata de cea mai cool muzica de pe piata!”, a declarat Vintila.

ProFMDj-ul va primi ajutor si din partea unei colege, VJ-ul MTV Oana Tache.

“George este axat pe zona de entertainment alaturi de invitatii sai, ii pune in dificultate si scoate de la ei informatii exclusive, iar mie imi revine partea de comunicare Live on the net cu telespectatorii – cu cei care doresc sa afle de la artistii lor preferati raspunsul la intrebari in direct. Adaugam viralul zilei, poll-urile si subiectele de dezbatere plus tot ce misca on-line in cadrul rubricii Face2Facebook! Tot eu voi tine la curent MTV-istii cu ce inseamna evenimente/concerte/cultura urbana/fashion/clubbing si cool happenings in cadrul rubricii MTV Party Agenda”, declara Oana.

George-Vintila-Mono-lanseaza-single-ul-24“Poate suna a cliseu, dar am fost fana a emisiunilor prezentate de George Vintila <<ALO! Generatia Pro!>> se filma fix in perioada in care eu eram la Abracadabra, iar pentru <<Zero>>, recunosc – depaseam cu mult ora de culcare, spre disperarea mamei. Inca nu imi vine sa cred ca o sa prezint o emisiune alaturi de Vintila, am mari emotii…”, a incheiat VJ-ul.