Alexandra Stan
Showbiz

După un mariaj încheiat rapid, Alexandra Stan nu se grăbește să-și facă iubit: „Mulți mă văd ca pe un trofeu”

În urmă cu doi ani, Alexandra Stan a trecut printr-un carusel de emoții. Cântăreața a cunoscut un bărbat, s-a îndrăgostit, s-a căsătorit în secret, iar la câteva luni de la nuntă, a divorțat. Acum este precaută cu dragostea, motiv pentru care nici nu s-a mai angrenat într-o relație serioasă.

Alexandra Stan nu duce lipsă de pretendenți și de admiratori, dar nu vrea să-și mai încredințeze inima ușor.
„E greu să am o relație, să-mi găsesc pe cineva. Îmi doresc, dar nu caut. Dacă e să vină, să vină. Mulți mă văd mai mult ca pe un trofeu. Am foarte puțini prieteni și e greu ca vreo persoană să ajungă să mă cunoască, așa cum ar fi normal, cu adevărat. Multă lume mă știe doar prin prisma a ceea ce fac și prin imaginea pe care o am în online. Și au prejudecăți. Ca să ajungă cineva să mă cunoască în realitate durează și trebuie să treacă mai multe probe foc, precum cele pentru a ajunge la castelul în care se află prințesa”, a declarat Alexandra pentru Cancan.

„În primul rând, vreau să fie sincer, să nu fie superficial. Acum e plină lumea de bărbați care au bani și cred că dacă te plimbă cu mașina și te scot la un suc, e gata. Dar nu e chiar așa. E important să ai chestii în comun cu cineva, să te înțelegi bine. Dar e greu să-l întâlnești… Nu e ca și cum ies în oraș cu ideea de a cunoaște oameni”, a continuat cântăreața.

Alexandra Stan

Alexandra Stan recunoaște că s-a grăbit cu măritișul

Despre căsnicia sfârșită la fel de fulgerător cum a început, Alexandra povestea acum ceva timp.

“Nu zic că nu trebuia să fac asta, dar chiar nu cred că trebuia să fac asta, nu trebuia să ne grăbim. În primul rând, trebuia să stăm să ne cunoaștem mai bine. Ne-am cunoscut printr-o prietenă. Eu aveam nevoie de cineva care să mă ajute să trec peste anumite momente, mai ales că era o perioadă sensibilă pentru mine. Murise Hercules, motanul meu, și mă simțisem așa blocată. Eram debusolată. M-a ajutat să mă regăsesc doar că eu am confundat ajutorul ăsta. Cumva am încercat amândoi. A fost o perioadă în care știam amândoi că nu e ok, intrasem amândoi într-un punct în care ne certam din orice, adică era toxic ce se întâmpla. Și știam amândoi că nu e ok, dar trăgeam amândoi cu dinții până când am ajuns cumva la concluzia asta împreună. Adică să nu crezi că a fost unul care a zis gata, iar celălalt s-a rugat. A fost o decizie comună”, a povestit solista.

blank