Actualitate

DUPA SORIN OPRESCU, POTOPUL! LA PRIMARIA CAPITALEI 23.000 DE ANGAJATI NU-SI VOR PRIMI SALARIILE LA TIMP!

 
Viceprimarul Capitalei, Dan Darabont, a declarat, luni, că, în urma arestării primarului general Sorin Oprescu, s-a ajuns la o situatie de avarie din punct de vedere tehnico-financiar la Primăria Capitalei.
 
primaria-capitalei„Este o situatie de avarie din punct de vedere tehnico-financiar la Primărie, nu are cine să semneze pentru o sumă mai mare de un milion de lei, deci Consiliul General este cel care poate printr-o hotărâre de delegare de competentă pentru asigurarea interimatului să scoată din acest impas executivul Municipiului Bucuresti. Cred că trebuie să lăsăm la o parte orice competiie între majoritate si minoritate, între Primăria Capitalei si primăriile de sector. Este acum vorba despre interesul bucurestenilor, despre dreptul lor la servicii publice functionale”, a declarat Darabont, în fata Primăriei Generale. 
 
Totodată, el a atras atentia că trebuie plătite toate salariile. 
 
„Zilele acestea noi trebuie să plătim salariile. Vă dau un exemplu. Pentru angajatii Primăriei, pentru cei din RATB, RADET, este vorba despre peste 20.000 de persoane, deci gânditi-vă 20.000 de familii bucureștene, care în majoritatea cazurilor se bazează pe acest salariu ca unică sursă de venit, deci nu ne putem juca cu lucrurile acestea, nu discutăm de mari contracte, discutăm despre funcționalitatea de zi cu zi a Primăriei”, a spus viceprimarul Capitalei.
blank