Showbiz, Stiri

Dupa o idila de mai bine de un an, Marian Vanghelie este din nou singur!

Vicepresedintele PSD Daniel Marian Vanghelie, in varsta 45 de ani, care a avut o idila de peste un an cu colega sa de partid, Oana Niculescu Mizil, s-a intors recent la Charlotte, femeia pe care mereu a numit-o sotia lui, chiar daca nu au fost legati vreodata de un act de stare civila.

04-foto_3_IMG_0057-vanghelie-mizil_1753ec9dbb_12da138b24Edilul Sectorului 5 a fost vazut aproape zilnic de vecini in ultima perioada pe bulevardul Dacia, unde locuieste si Charlotte. Cele doua masini de lux ale primarului sunt in fiecare zi parcate in fata aceleiasi vile, motiv pentru care deja putem intelege ca a rupt relatia oficial cu Oana Mizil.

“Stiu ca nu mai sunt impreuna de ceva vreme. S-ar putea sa fie vorba de trei sau patru luni. Marian a inteles ca e mai bine pentru el sa se intoarca la cea care i-a daruit un baiat minunat si care l-a acceptat cu bune si cu rele. A decis sa lase aventurile cu colegele mai tinere. L-a luat si pe el valul pentru o perioada, dar acum isi vede de familie si de treburi”, a declarat un apropiat al primarului.

1-marian-vanghelie-charlotte-agerpres_156355_9051e3a860Motivul despartirii se pare ca este chiar deputata Oana Mizil. Gurile rele spun ca Vanghelie nu a stiut ca aceasta este cautata de banci pentru datoriile de peste 1,5 milioane de euro, facute impreuna cu fostul sot. Suma pe care banca o vrea inapoi este de aproximativ 1,7 milioane de euro si nu poate fi acoperita prin vanzarea apartamentului din Piata Romana al celor doi soti, pus gaj la semnarea contractului. Cand a auzit de aceste probleme ale iubitei sale, Vanghelie insa a decis sa incheie relatia, nedorind complicatii suplimentare.