Showbiz, Stiri

Dupa numai trei luni, Jojo si Paul Ipate se comporta ca o familie!

Jojo si actorul Paul Ipate au surprins pe toata lumea in momentul in care s-au afisat ca un adevarat cuplu. Desi nu multa lume dadea sanse acestei relatii, cei doi actori au demonstrat contrariul. Ipate este destul de bine infiltrat in familia lui Jojo.

61563557

Nu au nici trei luni de relatie, insa se comporta ca o adevarata familie. Paul Ipate si Jojo nu se mai feresc nicio clipa si, semn ca lucrurile evolueaza cu pasi repezi, intre ei, cei doi au ajuns sa-si cunoasca si rudele. Se pare ca relatia este cat se poate de serioasa si cu sanse de a dura mult timp de acum inainte.

61570490

Dupa ce au mers impreuna in vacanta, alaturi de fiul lui Jojo, dar si parintii acesteia, actrita si Paul ipate se comporta ca un cuplu cu state vechi. Cei doi nu se mai feresc sa-si arate dragostea in public si au inceput sa-si cunoasca atat rudele apropiate cat si pe cele mai indepartate. De curand, cei doi au mers la nunta varului actritei. Jojo si Paul au venit de mana in localul unde s-a tinut fericitul eveniment si s-au asezat la masa unde au fost indrumati sa ia loc de-abia dupa ce au trecut sa salute verisorii si matusile actritei. Conform surselor noastre, Paul s-a ridicat la nivelul asteptarilor si nu a dezamagit-o nicio clipa pe Jojo, dar nici pe rudele sale, care l-au indragit din prima clipa.