Showbiz, Stiri

După nouă ani de căsnicie au luat-o razna!

 

 Cum poate duce o farsă la… divorţ!

Minodora_Liviu_ab7e17d35d

Minodora şi Liviu sunt împreună de 9 ani, iar, până azi, cântăreaţa era în stare să bage mâna în foc pentru soţul ei. Însă, un test de fidelitate pe care ea a fost de acord să i-l facă lui Liviu, a degenerat şi s-a transformat într-o gravă criză conjugală.

Minodora-Bellagio_ba9bd9e218

Sunată de echipa Kanal D pentru a pune la cale un test de fidelitate pentru soţul ei, Minodora s-a lăsat greu convinsă că acesta ar avea vreun rost, pentru că, din punctul ei de vedere, Liviu este cel mai corect soţ din lume.

Până la urmă, cântăreaţa a intrat în joc, dar ce i-a fost dat să vadă nu avea nimic de-a face cu ce credea ea că este soţul ei. Ispita a fost Ramona Plăişanu, fostă Fata de la Pagina 5, din Libertatea. Îmbrăcată sumar, într-o costumaţie de menajeră, bruneta a început să-l provoace pe Liviu care, aparent, nu mai avea mult şi părea că urmează să cadă în plasă.

În tot acest timp, Minodora vedea imagini din casa ei, cu soţul care părea că se lasă sedus de Ramona. Pentru că lucrurile se precipitau, cântăreaţa nu s-a mai putut abţine şi a fugit în locuinţă, pentru a opri dezastrul.

Minodora_1_4ed69f7dbe

Cu lacrimi în ochi, Minodora i-a spus lui Liviu că a dezamăgit-o şi l-a avertizat că urmează să meargă să divorţeze. Aparent panicat, acesta a rămas mut.

Lucrurile au rămas tensionate între cei doi soţi până în această seară, când Liviu i-a mărturisit Minodorei că el a fost cel care, de fapt, a pus la cale o farsă. Lezat în orgoliu că soţia îi pune la îndoială fidelitatea, Liviu a „bătut-o” pe aceasta cu propriile arme şi, ceea ce la început părea a fi o capcană pentru el, s-a transformat într-o capcană pentru ea.

 

 

blank