International, Stiri

După modelul lui Gregorian Bivolaru şi Lady Gaga vrea să fructifice urina

Vedeta vrea să folosească pipi pentru noul ei parfum

lady-gaga-artpop

Cântăreaţa de 27 de ani vrea să dea lovitura cu un produs cosmetic realizat din propria urină. Excentrica artistă, pe numele ei real Stefani Joanne Angelina Germanotta, îşi ţine fanii cuplaţi în permanenţă la 220 de volţi, administrându-le şoc după şoc.

Lady Gaga a fost invitată ieri la o emisiune televizată şi a anunţat cu dezinvoltură că „în curând se va lansa pe piaţă un parfum făcut din urina ei”.

Culmea, cântăreaţa americană habar nu avea de intenţiile ciudate ale celor din jurul ei. În urmă cu un an, când ea a fost invitată la emisiunea moderată de Andy Cohen „Watch what happens live”, ea a făcut pipi în lada de gunoi din cabina de machiaj. Joi a fost prezentă la o altă emisiune şi a anunţat că „ce a făcut ea în gunoi a devenit parfum”.

Chiar dacă a fost tachinată de răutăcioşi că „a întrecut orice limită a bunului simţ urinând pe unde îi vine”, Gaga a replicat simpatic şi pozitiv: „sunt cineva dacă după un an vorbim despre un lucru pe care fiecare dintre noi îl face zilnic, dar nu povesteşte nimic despre asta”.

Din vorbă în vorbă producătorii de televiziune au pus în practică planul de a lansa pe piaţă parfumul bizar care va fi lansat în ediţie limitată şi va fi de colecţie pentru amatorii muzicii pop.

5
Acesta este parfumul lansat de Gaga anul trecut

În luna august a anului trecut Lady Gaga a lansat pe piaţă parfumul Fame. Descris iniţial ca fiind o esenţă discretă realizată dintr-un mixt din miere, caise, şofran şi un buchet floral exotic, parfumul s-a vândut cu preţul de 23,99 de dolari (80 de lei). Însă în compoziţia parfumului său, Gaga a ţinut morţiş să fie inserate alte două elemente esenţiale ale vieţii: sânge uman şi respectiv… spermă.

blank