Featured, Sport

După meciul Petrolul Poli Timişoara, 100 de suporteri duși la Poliţiei

Aproape 100 de persoane au fost duse, sâmbătă, la audieri la sediul Jandarmeriei şi Poliţiei, în Ploieşti, după un scandal izbucnit la terminarea meciului de fotbal disputat între Petrolul Ploieşti si Poli Timişoara. Nouă dintre suporteri au fost amendaţi, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Jandarmeriei Prahova, conflictul dintre suporteri a avut loc după terminarea partidei de fotbal dintre echipele FC Petrolul Ploieşti şi ASU Poli Timişoara, în zona centrală din Ploieşti.

„Urmare a aglomeraţiei traficului rutier, în coloana unde se aflau autocarul şi autoturismele personale ale suporterilor Poli Timişoara şi Rapid Bucureşti, a izbucnit un conflict spontan între un grup de suporteri rapidişti, susţinători ai echipei oaspete, şi suporteri ai echipei Petrolul. Conflictul a fost aplanat imediat de patru echipaje de jandarmi şi două echipaje de poliţie aflate în zonă, fără a se înregistra victime şi distrugeri de bunuri”, arată IJJ Prahova.

62 de suporteri ai echipei Poli Timişoara au fost duşi la sediul IJJ Prahova pentru stabilirea identităţii, 22 suporteri ai echipei Petrolul Ploieşti au fost duşi la Secţia 4 de Poliţie Ploieşti, iar 7 suporteri ai echipei Rapid au fost conduşi la Sectia 1 de Poliţie Ploieşti.

Poliţiştii şi jandarmii au aplicat nouă amenzi în valoare de 1.800 lei şi un avertisment scris.

Pe stadionul Ilie Oană din Ploieşti s-a disputat, sâmbătă, partida dintre Petrolul Ploieşti şi Poli Timişoara, meci câştigat de ploieşteni cu 1 la 0.