Showbiz, Stiri

După „iComedy”, Bendeac a fost dat afară şi de la „România Dansează”

Mihai Bendeac va fi nevoit să trăiască numai din… teatru

bendeac-romania-danseaza

Dupa tot scandalul creat in jurul faptului a a vrut sa il aduca in platoul emisiunii „iComedy” pe insusi inamicul numarul 1 al Antenelor, Radu Banciu, iata ca Mihai Bendeac isi ia cu regret la revedere si de la emisiunea „Romania Danseaza”.

Mihai Bendeac a fost dat afara de la Antena 1. Actorului i-a fost data o noua sansa de a-si continua show-ul „iComedy”, cu anumite restrictii, si anume fara a aduce atacuri asupra anumitor politicieni si persoane publice.

Nu s-a prezentat insa la filmarile de la inceputul acestei saptamani, astfel ca s-a decis rezilierea contractului. Prin urmare, el a ramas nu doar fara emisiunea „iComedy”, dar nu va mai fi nici membru al juriului in cadrul show-ului „Romania danseaza”. In plus, este pasibil de amenzi usturatoare.

juriu-romania-danseaza

Astazi, Bendeac a scris pe contul de Facebook un mesaj in care isi ia la revedere de la un format pe care spune ca l-a iubit enorm.

„Salut! Foarte curand, situatia se va lamuri si am sa va pot comunica ce urmeaza sa se intample sau ce s-a intamplat in ultimele zile.

Sper sa se ajunga la o decizie inteleapta, macar pentru ca telespectatorii nu merita un scandal mediatic care sa escaladeze mai mult decat pana in acest moment.

Pana una alta, pentru ca nu mai fac parte nici din juriul ‚Romania Danseaza’, imi iau la revedere de la acest format pe care l-am iubit enorm. Partea pozitiva este ca fetele pot veni cu mai mare incredere la auditii. Nu mai e acolo burlacul ala nemernic cu replicile lui acide”, a scris actorul pe reteaua de socializare.

Se pare că de-acum înainte Mihai Bendeac va fi nevoit să trăiască numai din… teatru, alături de colegi ca Alexandru Arşinel, Stela Popescu şi mulţi alţii…

blank