Dani Oțil
Showbiz

După Dani Oțil, și Andreea Esca dispare de la TV. E toamna surprizelor

Nu doar Dani Oțil pleacă o perioadă din televiziune, ci și Andreea Esca. Prezentatoarea de la PRO TV nu va mai prezenta știrile un timp. Vedeta a mai găsit o altă modalitate de a face mulți bani.

Nu doar Dani Oțil dispare pentru o perioadă din televiziune, ci și Andreea Esca. Prezentatoarea de la PRO TV nu va mai prezenta știrile mai bine de o săptămână. Aceasta este nevoită să se ocupe de o altă afacere făcută recent. Ea a început să organizeze excursii pe un vas de croazieră de lux, pe Marea Mediterană.

Esca s-a bucurat de câteva zile pe un vas de croazieră împreună cu o prietenă și i-a venit o nouă idee de afacere. Prezentatoarea s-a gândit să organizeze excursii pentru doritori. Pentru călătoria exclusivistă pe vasul de croazieră, aceasta a vândut 67 de bilete, unul dintre ele fiind 3.000 de euro.

Andreea Esca pleacă în croazieră la sfârșitul lui septembrie

La sfârșitul lunii septembrie, vedeta va fi nevoită să renunțe la PRO TV și să meargă pe vasul Celebrity Edge. Participanții și știrista vor vizita mai multe atracții turistice și vor face activități inedite. Călătoria va include opriri în Spania, Franţa şi Italia (oraşele Valencia, Ibiza, Portofino, Ajaccio, Florenţa şi Roma). Vacanța organizată de Esca va fi în perioada 23-30 septembrie.

Prima oprire va fi în Barcelona, unde cei care au cumpărat bilete de la Esca pot vedea principalele atracții ale orașului din Spania. Ei vor face opriri la Gaudi, pe bulevardul La Rambla și la Castelul Santa Florentina. Aceștia vor lua parte la un Street Food și vor bea faimoasa băutură Sangria.

Esca a povestit că această afacere merge foarte bine și că a ieșit pe plus. Cu toate astea, cel mai important lucru pentru vedetă este să vadă că oamenii se simt bine. Prezentatoarea speră ca participanții să revină în calătoriile organizate de ea.

„Am ieşit pe plus, sigur că da, da. Cred că nimeni nu-şi doreşte să facă lucruri în care să iasă pe minus.

Important e să ieşim pe plus din punct de vedere al experienţei. Asta e cel mai important pentru mine. Să plece oamenii de pe croazieră, să se dea jos la Roma şi să zică wow, mi-a plăcut, a meritat tot deranjul”, a spus știrista, pentru Pagina de Media.

blank