Showbiz, Stiri

După ce şi-a pierdut trupa, Sorin Brotnei şi-a pierdut şi noua iubită

Solistul de la Akcent, nevoit să renunţe la frumoasa Dana Aciu

media_137985054444256900

Sorin Brotnei, unul dintre membrii trupei Akcent, nu trece printr-o perioada tocmai roz! Dupa ce ca e in scandal cu trupa, acum a ramas si fara iubita! Din nou! Solistul si manechinul Daniela Aciu au pus capat relatiei!

Sorin Brotnei e bulversat in aceasta perioada, caci e in clinciuri cu colegul de trupa Adi Sâna, si mai nou, nici iubita nu mai are. Cantaretul nu mai formeaza un cuplu cu modelul Daniela Aciu! Cei doi s-au despartit de curand, definitiv, decizia fiind luata de solist. Cantaretul si manechinul s-au impacat, s-au despartit de cateva ori, incat nici ei nu mai stiu, se pare, ce vor si cum le e mai bine.

media_137985056067664000

“Daniela e manechin si are multe contracte in strainatate, astfel ca isi petrece mai putin timp in Romania. Si acum e la Milano. Ea si Sorin se vedeau mai rar, el fiind in tara, iar ea la Milano. Stiti ca relatia la distanta e mai complicata. Ei s-au mai despartit, dar s-au impacat crezand ca va merge, dar se pare ca nu. Sorin are si el probleme cu trupa, pe ea a simtit-o distanta in toata aceasta perioada, si el a decis ca e mai bine sa puna punct. In orice relatie, distanta isi spune cuvantul. Nu le e usor pentru ca amandoi sunt implicati sentimental. Acum o sa-si vada fiecare de drum, ea de modelling, el de muzica”, a declarat o sursă din anturajul celor doi foşti iubiţi. (I.G.)