Victor Cornea
Showbiz

După ce l-a lăsat pe Victor Cornea în Australia, Andreea Bălan s-a întors la prima iubire. Ce i-a transmis tenismenului

După o bună perioadă de timp în care a apărut doar alături de Victor Cornea, Andreea Bălan a revenit la vechile obiceiuri. Artista a postat mai multe filmulețe din timpul unui concert, sâmbătă seara.

Andreea Bălan, mesaj din România pentru Victor Cornea, după victoria de la Australian Open

Victor Cornea a reuşit prima sa victorie la un turneu de Grand Slam, la Melbourne, după ce el şi indianul Nsriram Balaji au trecut de italienii Matteo Arnaldi/Andrea Pellegrino, cu 6-3, 6-4, în prima rundă a probei masculine de dublu la turneul Australian Open.

Aflată la București, Andreea Bălan nu a ratat meciul lui Victor din proba de dublu a turneului din Australia și l-a privit pe partenerul său din fața micului ecran, potrivit Digisport.

Imediat după victoria lui Victor Cornea și a partenerului său de la Melbourne, Andreea Bălan a reacționat pe rețelele sociale, unde i-a transmis un mesaj iubitului său.

”Și au câștigat. Prima victorie la Grand Slam. Sunt cea mai mândră”, a scris Andreea Bălan, la InstaStory, alături de o imagine cu ea și Victor Cornea.

Cornea şi partenerul său şi-au asigurat un cec de 53.000 de dolari australieni şi 90 de puncte ATP la dublu, iar în turul secund vor înfrunta favoriţii numărul 10, Marcelo Arevalo (El Salvador)/Mate Pavic (Croaţia).

Andreea Bălan când o femeie a acuzat-o că îl trage în jos pe Victor Cornea: „Cucoană, habar n-aveți!”
Andreea Bălan este una dintre cele mai apreciate, îndrăgite și cunoscute artiste din România și alături de Victor Cornea formează unul dintre cele mai minunate cupluri din showbiz-ul românesc.

Nu de mult, artista a fost acuzată de o femeie că îi afectează cariera tenismenului român.

Nu a putut să treacă peste acuzația făcută, așa că Andreea Bălan i-a răspuns dur femeii care susține că timpul prea mult petrecut de sportiv îi afectează cariera acestuia.

Andreea Bălan nu a așteptat prea mult și a răspuns acestei acuzații: „Cucoană, habar n-aveți cât de greu le este jucătorilor de tenis în turnee și cât de important este să fie cineva din familie acolo să-i susțină

blank