Showbiz, Stiri

Dupa ce au fost la un pas de divort, Giulia si sotul ei au luat o decizie neasteptata!

Au curs rauri de cerneala despre problemele din casnicia Giuliei si toata lumea se astepta sa auda cat de curand de un divort. Au fost la mare separat, insa, au plecat impreuna in vacanta din Italia, unde au luat o decizie neasteptata.

61567476

Giulia si sotul ei, Vlad Huidu, au mers la sfarsitul acestei veri in vacanta in Italia, impreuna cu finii lor. Se pare ca cei doi au dezbatut indelung varianta despartirii, asa ca au luat o decizie neasteptata.

Pentru ca totul sa revina la normal si relatia lor sa nu mai scartie, Giulia si Vlad au decis ca ar cam fi timpul sa mai faca inca un copil! Toata lumea ar avea de castigat din aceasta ecuatie, inclusiv micuta lor, Antonia Sabina, care si-ar dori sa aiba un fratior sau o suriuoara.

61567478

Dupa ce Giulia si Vlad s-au bucurat de zilele frumoase din vacanta dar si de impacarea lor, dar si in urma confirmarii acestor zvonuri de catre apropiatii celor doi, se pare ca nu va dura mult pana cand vom auzi de o noua sarcina in showbizul autohton. Asadar, ce ne-a mai ramas e sa ne bucuram pentru ei si sa vedem daca intr-adevar cantareata si sotul ei vor anunta curand ca vor mai avea un copil…