Monden

Dupa ce a fost santajat, Laurentiu Reghecampf il baga in arest pe Dumitru Tudor

Dupa ce a fost santajat, Laurentiu Reghecampf il baga in arest pe Dumitru Tudor

 Laurentiu Reghecampf

Dupa ce au fost facuti cu ou si otet in public de catre Dumitru Tudor, sotii Reghecampf au pus piciorul in prag si l-au dat pe mana politiei pe Dumitru Tudor, dupa ce a recurs la santajarea Anei Maria Prodan.

Reghe, saturat de toata sarada din presa pusa la cale de Dumitru Tudor, nu a mai stat pe ganduri cand a auzit ca sotia lui, Ana Maria Prodan, a fost santajata de catre Tudor si s-a dus direct la politie. La o asemenea acuzatie politia a intervenit si l-a arestat pe Dumitru Tudor dar au fost nevoiti sa il elibereze. Judecatoria Sectorului 2 a stabilit ca nu este necesar arestul preventiv in cazul santajorului ci doar acordarea interdictiei de a parasi tara, dar decizia poate fi atacata in recurs pentru ca nu este definitiva. 

Dumitru Tudor a fost acuzat ca a amenintat-o pe Ana Maria Prodan in sensul ca daca aceasta nu ii acorda in jur de 10.000 de euro ar fi avut sa spuna public cum a fost arestata Prodanca acum cativa ani in strainatate. Joi 18 octombrie Dumitru Tudor a fost prins in flagrant îi timp ce i-ar fi zantajat pe Laurentiu Reghecampf si Ana Maria Pordan  intr-un restaurant din Bucuresti.

 

blank